ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρινάκης: "Περίμενα την ευκαιρία, θέλω την καθιέρωση"

Μαρινάκης: "Περίμενα την ευκαιρία, θέλω την καθιέρωση"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαρινάκης μίλησε για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια εν όψει του αθηναϊκού ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Μαρινάκης καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και έχει μία μοναδική ευκαιρία να καθιερωθεί. Ο ίδιος το γνωρίζει και είναι αποφασισμένος να δείξει τις δυνατότητες του και να κερδίσει τη θέση στην ενδεκάδα. Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε, ακόμα, στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαρινάκη:

Για τις συνεχόμενες συμμετοχές του στην ενδεκάδα: Δεν μπορώ να πω πως έχει έρθει ακόμα η καθιέρωση, για αυτό ο στόχος μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και βλέπουμε.

Για το αν περίμενε τόσο σύντομα την ευκαιρία του: Πάντα ήμουν έτοιμος για να πάρω τις ευκαιρίες που μου αναλογούν, περίμενα πως θα έρθει μια ευκαιρία και ήμουν έτοιμος.

Για το κλίμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: Σίγουρα ήταν μια δύσκολη βραδιά με τον ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε τρία γκολ και ήταν πολλά. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, τελειώσαμε με τον Λεβαδειακό και κοιτάμε την ΑΕΚ.

Για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα δύσκολα ματς: Δεν συνέβη αυτό σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, έχουμε παίξει κι εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας με την Ξάνθη, εδώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν είναι καθόλου κακές ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε να βγάλουμε ακόμα καλύτερο εαυτό, και θα το δούμε αυτό στο μέλλον.

Για το αν ήταν μία κακή παρένθεση η απόδοση της ομάδας στην Τούμπα: Ναι ήταν μια κακή παρένθεση. Δεν θα θέλαμε να είναι αυτή η αντίδρασή μας μετά το πρώτο γκολ, ας ήρθε όπως ήρθε, και κοιτάμε να το βελτιώσουμε. Σίγουρα η καλή δουλειά βγαίνει μέσα στο γήπεδο, πάντα προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά και μετά από αυτά τα ματς υπάρχει αυτοπεποίθηση. Πάμε με καλή ψυχολογία να τα δώσουμε όλα απέναντι στην ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ