ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαραγκός: "Ξέρουμε πως έχει πικραθεί ο κόσμος, τον θέλουμε κοντά μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Μαραγκός, άμεσος συνεργάτης του Ουζουνίδη, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και μίλησε για τα νέα παιδιά που έρχονται και έχουν μέλλον στο τριφύλλι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Σπύρος Μαραγκός, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα τρία ενώ θέλει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια που έχει κάνει όλο αυτό το χρόνο η ομάδα παρά τα προβλήματα που είχε.

Ο Μαραγκός επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Χατζηγιοβάνη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τα παιδιά που έρχονται και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

"Σίγουρα αυτή η νίκη είχε πολλούς παραμέτρους. Το πρώτο είναι το βαθμολογικό που ουσιαστικά μας δίνει κάποιες ελπίδες έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τον Πανιώνιο να τον περάσουμε στην βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά το ψυχολογικό ήταν πολύ σημαντικό γιατί μετά το άτυχο περιστατικό που έγινε με τον ΠΑΟΚ υπήρχε μετά η ήττα από την ΑΕΚ και χρειαζόμασταν οπωσδήποτε αυτή τη νίκη για να έχουμε τις ελπίδες μας. Αλλά και για τα παιδιά να έχουν ένα κίνητρο. Γιατί είναι πραγματικά πολύ δύσκολο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να τους επαναφέρεις, να έχουν ένα στόχο, ένα κίνητρο για το παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς.

Υπάρχει κούραση, μας λείπουν και κάποιοι παίκτες, οι οποίοι θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο ματς. Έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις καταστάσεις. Προχωράμε, πιστεύω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να προετοιμαστούμε για το τελευταίο παιχνίδι".

Είναι η τέταρτη φορά που θα αντιμετωπίσετε τον Πανιώνιο, που θεωρείτε ότι θα κριθεί το ματς της Κυριακής;
"Νομίζω έτσι θα είναι και αυτό. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά και παίζει εύκολα την κόντρα στις αντεπιθέσεις. Ξέρουμε ότι έτσι θα παίξει και μέσα στην Λεωφόρο. Έπαιξαν κάποια παιδιά στα προηγούμενα παιχνίδια και την Κυριακή θα παίξουν πλήρεις. Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι σφιχτή ομάδα.

Πρέπει να βρούμε λύσεις εμείς, από εμάς θα εξαρτηθεί να βρούμε τις λύσεις. Αν το καταφέρουμε και βρούμε τις λύσεις απέναντι στο κλειστό παιχνίδι του Πανιωνίου θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν θα είναι εύκολο, πραγματικά θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί ο Πανιώνιος δεν έχει χάσει ποτέ εύκολα".

Είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς προσδοκάτε στην παρουσία του κόσμου; Τον τελευταίο καιρό δεν βρέθηκε τόσο κοντά σας;
"Θα θέλαμε ο κόσμος να έρθει, όπως είπατε και εσείς είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της περιόδου. Θα θέλαμε να τον έχουμε κοντά μας να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τα τόσα προβλήματα που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πιστεύω πως και τα παιδιά χρειάζονται την επιβράβευση γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια να καταφέρουμε να μπούμε στα playoffs, να φτάσουμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τώρα να διεκδικήσουμε μια θέση στο Europa League και να μην πάρουμε την τελευταία θέση.

Θα θέλαμε ο κόσμος να είναι κοντά. Ξέρουμε πως έχει πικραθεί, ξέρουμε πως θα ήθελε κάτι διαφορετικό για τον Παναθηναϊκό αλλά θεωρώ ότι αν κοιτάξεις πίσω και δεις τα τόσα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τη φετινή σεζόν είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια που έχει γίνει από τα παιδιά και όλο το τεχνικό τιμ και θεωρώ πως χρειάζεται μια επιβράβευση η ομάδα".

Στο ματς με την ΑΕΚ έλαμψε το άστρο του Χατζηγιοβάνη, σε άλλα παιχνίδια είχαμε τον Ευαγγέλου, τον Μίγγο. Έχετε βάλει το χεράκι σας στην ανάδειξη κάποιων παιδιών τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει μέλλον στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη κατάσταση;
"Θεωρώ πως υπάρχουν παιδιά που μπορούν να υποστηρίξουν την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Απλώς χρειάζεται να επιμείνουν, να έχουν το κεφάλι χαμηλά, να δουλεύουν και οι ευκαιρίες θα δοθούν. Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά το παιδί που θα του δείξει ότι το θέλει πολύ με την προσπάθεια του, θα την πάρει την ευκαιρία. Το έχει δείξει σε όλα αυτά τα παιχνίδια και σε ντέρμπι έχουν παίξει παιδιά.

Χρειάζεται και από την πλευρά τους να δώσουν το κάτι παραπάνω γιατί ξέρουμε ότι πάνω σε αυτά τα παιδιά θα στηριχθούμε, θα είναι μέλη αυτής της ομάδας. Γίνεται καλή δουλειά, υπάρχουν ταλέντα και από εκεί και πέρα απ' αυτούς εξαρτάται το αν θα παίξουν στην πρώτη ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ