ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαραγκός: "Δεν βάζουν τη ψυχή τους να αλλάξουν ένα αποτέλεσμα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου της Λιβαδειάς ο Σπύρος Μαραγκός που μίλησε αντί του Ουζουνίδη αναφέρθηκε στον προβληματισμό που υπάρχει για τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα ενώ εξέφρασε και τη προσωπική του άποψη για το τι φταίει.

Για πρώτη φορά σε αγώνα του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί όπου μίλησε ο Σπύρος Μαραγκός.

Ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού δικαιολόγησε την απουσία του 49χρονου προπονητή όπως ήδη έχουμε αναφέρει αλλά φυσικά μίλησε και για την αναμέτρηση στη Λιβαδειά. Ο Μαραγκός έδωσε τη δική του εξήγηση για την αγωνιστική εικόνα των πράσινων, μίλησε για τον τραυματισμό του Μουνιέ ενώ εξέφρασε και τη προσωπική του άποψη πως κάποιοι παίκτες δεν βάζουν τη ψυχή τους για να αλλάξουν ένα αποτέλεσμα.

«Για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς καταφέραμε και χάσαμε. Πραγματικά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα γι΄ αυτό το ματς, τελικά δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.

Δεν γίνονται ευκαιρίες εναντίον μας και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλος ο προβληματισμός, είναι πολύ δύσκολες στιγμές γιατί η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε λίγο αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις, όμως αυτό δεν αρκεί και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια που δεν μπορούμε να πάρουμε μια νίκη».

Για την απουσία του Ουζουνίδη από τη συνέντευξη Τύπου και το κλίμα στα αποδυτήρια:
«Ήταν εκνευρισμένος. Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Το κλίμα είναι φυσιολογικό να μην είναι καλό. Ο κόσμος πιστεύω έχει κάνει μεγάλη υπομονή, ιδίως αυτή τη χρονιά έχει ανεχτεί πάρα πολλά. Αυτό που ζητάει και θέλουμε και εμείς είναι οι παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θέλει, όχι κάτι άλλο. Πήγαν τα παιδιά και καλά έκαναν. Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι γιατί στα εκτός έδρας παιχνίδια τα αμυντικά μας καθήκοντα είναι σε χαμηλό βαθμό».

Για τον τραυματισμό του Μουνιέ:
«Θα το δούμε τη Δευτέρα αν και φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός. Μάλλον θλάση».

Για το αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη ποιότητας:
«Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το πράγμα. Ο Παναθηναϊκός περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, το ξέρουμε το συζητάμε συνέχεια. Είναι κάποια παιδιά που είναι να φύγουν, κάποια που θα μείνουν και κάποια που θα έρθουν.

Το θέμα ποιότητας δεν νομίζω ότι το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό είναι τόσο χαμηλό αλλά κάτι άλλο λείπει. Είναι κάτι που δεν βάζουν, δεν βάζουν την ψυχή τους να αλλάξουν ένα αποτέλεσμα. Να κερδίσουν ένα εκτός έδρας ματς. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη βέβαια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ