ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μάντρωμα" και βίντεο από τον Ουζουνίδη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Χριστόφορος Κόλα έκαναν βιντεοανάλυση λαθών στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για περίπου 2,5 ώρες στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άλλαξε τον σχεδιασμό του και προγραμμάτισε προπόνηση για την Τρίτη (5/12) αντί για ρεπό, εκνευρισμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών στα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, οι παίκτες δεν πέρασαν το πρωινό τους στα γήπεδα του "Γεώργιος Καλαφάτης", αλλά στην αίθουσα του βίντεο.

Ο Ουζουνίδης και ο Κόλα συγκέντρωσαν τους ποδοσφαιριστές και τους έδειξαν στιγμιότυπα από τα τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τελευταίο την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο. Ο προπονητής και ο άμεσος συνεργάτης του κράτησαν την ομάδα για περίπου 2,5 ώρες, από τις 11:00 έως τις 13:30.

Παράλληλα με τα στιγμιότυπα, ο Ουζουνίδης και ο Κόλα έκαναν παρατηρήσεις, εστιάζοντας κυρίως στην έλλειψη αντίδρασης από τους παίκτες του Τριφυλλιού απέναντι στους αντιπάλους τους. Άλλωστε, αυτό ήταν και το μεγαλύτερο παράπονο τους: η κακή νοοτροπία και η μη προσήλωση στα παιχνίδια.

Πρώτη φορά στο διάστημα που προπονεί τον Παναθηναϊκό, ο Ουζουνίδης επιλέγει τέτοιου είδους αντίδραση και είναι προφανές ότι αναζητά έναν τρόπο να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές με μεθόδους που δεν έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ