Μάνατζερ Γιόχανσον: "Μόνο με μεταγραφή θα έφευγε ο Ματίας"

Μάνατζερ Γιόχανσον: "Μόνο με μεταγραφή θα έφευγε ο Ματίας"

Ο μάνατζερ του Ματίας Γιόχανσον, Χασάν Σεντικάβα, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα στην Σουηδία τόνισε ότι ο ίδιος και ο πελάτης του δεν θα πήγαιναν ποτέ μια ομάδα στα δικαστήρια.

Ο Παναθηναϊκός βλέπει κάθε μέρα πρώην παίκτες του να τον πηγαίνουν στα δικαστήρια και να καταθέτουν προσφυγή για τα δεδουλευμένα ενώ στο τριφύλλι ζουν καθημερινά με το άγχος μιας νέας προσφυγής από τον οποιοδήποτε παίκτη των πράσινων.

Για έναν που δεν θα πρέπει να ανησυχούν είναι ο Ματίας Γιόχανσον. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο μάνατζερ του 25χρονου αμυντικού, Χασάν Σεντικάβα, μιλώντας στα σουηδικά ΜΜΕ.

Ο Σεντικάβα μίλησε στην aftonbladet όπου στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η πλευρά του δεν έχει σκεφτεί καν το ενδεχόμενο προσφυγής ενώ ο Γιόχανσον θα έφευγε μόνο αν ερχόταν μια πρόταση στο τριφύλλι.

"Ποτέ δεν θα φεύγαμε από μια ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Δεν το έχουμε σκεφτεί καν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που βρέθηκε σε δύσκολη θέση επειδή ο πρόεδρος έφυγε. Αλλά η ιστορία του συλλόγου δείχνει ότι έχει κάθε πιθανότητα να ανατρέψει τα πάντα".

Άρα ο Γιόχανσον δεν θα φύγει στην περίοδο του Ιανουαρίου;

"Όχι λόγω της κατάστασης στον Παναθηναϊκό αλλά μόνο μέσω μιας πώλησης. Αλλά αυτό συμβαίνει για όλους τους παίκτες σε όλες τις ομάδες του κόσμοι. Όλοι οι παίκτες μπορούν να φύγουν αν υπάρχουν προτάσεις".

Εσείς και ο πελάτης σας θα σκεφτόσασταν την προσφυγή;

"Όχι, ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ενεργείς έτσι σε αυτή την κατάσταση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24