ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: "Να κοιτάξουμε τη βελτίωση μας από παιχνίδι σε παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και με δηλώσεις του μετά το τέλος στάθηκε τόσο στη δική του βελτίωση όσο και συνολικά της ομάδας.

Το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε τη Κυριακή το βράδυ ο Φεντερίκο Μακέντα με τον Ιταλό φορ μετά το τέλος της αναμέτρησης να ευχαριστεί τον Δώνη ενώ μίλησε και για τη συνέχεια και τη βελτίωση που πρέπει να υπάρξει. Τόσο του ίδιου... όσο και της ομάδας.

«Ευχαριστώ τον προπονητή για την στήριξη, έχουμε μια καλή σχέση, εκείνος μου ζήτησε να βοηθήσω να επιταχύνουμε τον ρυθμό. Αυτός ήταν ο σκοπός να δώσω μεγαλύτερο ρυθμό στην ομάδα».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Δεν έχουμε κάποιο στόχο αυτή τη στιγμή, από εκεί και πέρα είμαστε μία ομάδα από νέους παίκτες, που στόχος μας είναι βήμα βήμα να προχωρήσουμε με την βοήθεια του κόσμου που θέλουμε πάντα δίπλα μας. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η βελτίωσή μας κι από εκεί και πέρα θα δούμε που θα έχουμε φτάσει».

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ"

Από την πλευρά του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως οι πράσινοι δουλεύουν αρκετά καλά από την αρχή της σεζόν και πως οι ίδιοι πιστεύουν αρκετά στους εαυτούς τους.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: «Κανείς δεν το πίστευε, αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πιστεύω πως μπορούμε να δώσουμε πολλά, είμαστε καλοί παίκτες, έχουμε γίνει μια οικογένεια. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις κι αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ