ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: "Μακάρι να γινόταν γκολ κάθε σουτ, αξίζαμε τη νίκη"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φεντερίκο Μακέντα αναφέρθηκε στη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 11' λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως αν είχε σκοράρει τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο Μακέντα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 11' της αναμέτρησης πλασάροντας λίγο έξω από την εστία του Σα.

Ο Ιταλός στράικερ με το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για το πως έχασε αυτή την ευκαιρία και κατά πόσο θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Ο Μακέντα σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη επί των ερυθρόλευκων.

Τι έγινε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία σου;
"Προσπάθησα να σκοράρω, αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Τόσο απλά. Θα έπρεπε να σουτάρω καλύτερα. Είδα ότι έβγαινε ο γκολκίπερ κι έπρεπε να κάνω άλλη μία επαφή. Μακάρι κάθε φορά να έμπαινε μέσα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι".

Οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν το παιχνίδι, θα μπορούσε αυτό να αλλάξει την εικόνα του ματς;
"Σίγουρα. Αν πάει μέσα ξεκινάς με 1-0. Θα ήταν διαφορετικά ματς. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να νικήσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά, ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω καλύτερα".

Ήταν αυτό τακτικά το καλύτερο σας παιχνίδι;
"Δεν ήταν μόνο απόψε, με τον ΟΦΗ η ομάδα άρχισε να λειτουργεί καλά. Ξέρουμε ποιο κλαμπ εκπροσωπούμε, δεν έχει σημασία αν κάποιοι λένε ότι δεν έχουμε κίνητρο. Με μία πολύ νεανική ομάδα, δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Αξίζαμε τη νίκη. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος".

Πολλά ακούγονται και γράφονται για σένα και την παραμονή σου στην ομάδα. Έχεις κάτι να μας πεις;
"Δεν ακούω τις φήμες. Ξέρω ότι λέγονται πολλά. Το τι θέλω το έχω ήδη πει. Αν το κλαμπ έχει διαφορετική γνώμη, πρέπει να μιλήσετε με το κλαμπ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ