ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: "Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω"

Μακέντα: "Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω"

Ο Φεντερίκο Μακέντα σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Θέση στις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό πήρε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός απάντησε σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τους πράσινους, ωστόσο είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε ότι "Είπα πως νιώθω και πάλι σημαντικός παίκτης, μετά από πολλά χρόνια. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι κάτι που θέλω και το κλαμπ το ξέρει. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει.

Πιθανώς να είμαι ελεύθερος σε έξι μήνες. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, είμαι αφοσιωμένος στο παρόν. Όλοι ξέρουν πως θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από δύο πλευρές. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο να κάνω ακόμη καλύτερη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ