ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Το λάθος ήταν πως δεν βάλαμε δεύτερο και τρίτο γκολ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρόμπιν Λουντ μετά το τέλος του αγώνα με τη Ξάνθη μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος και οι πράσινοι ήταν σαν να σταμάτησαν να παίζουν στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι είχε καλή απόδοση στο ματς με τη Ξάνθη και έφτασε κοντά στο να φύγει με το πρώτο του διπλό δεν τα κατάφερε. Το λάθος των πράσινων σύμφωνα με τον Ρόμπιντ Λουντ ήταν πως δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο και τρίτο γκολ στο πρώτο 45λεπτο που είχαν τις φάσεις.

Ο Φινλανδός τόνισε πως δεν θεωρεί ότι η ομάδα του θα παλέψει για τον υποβιβασμό καθώς έχει καλή ομάδα και όσοι παίκτες ενταχθούν στο ρόστερ θα προσφέρουν αυτά που πρέπει για να έρθουν και πάλι οι νίκες. Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει για τη παραμονή του ή μη λέγοντας πως όσο καιρό θα είναι εδώ θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Τι συνέβη και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη καλή του απόδοση και να φύγει με το διπλό από την Ξανθη;
"Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Το λάθος ήταν που δεν βάλαμε δυο και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε την ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να είμαστε μια διαφορετική ομάδα. Σταματήσαμε να παίζουμε και αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ήταν ανοιχτό το παιχνίδι και το πληρώσαμε".

Η απόδοση του πρώτου μέρους αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια;
"Είναι δύσκολο. Μετά απ' αυτό το ματς όλοι θα θυμούνται το 1-1 και όχι την απόδοση μας. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

Είστε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, φοβάσαι πως η ομάδα θα παλέψει για τον υποβιβασμό;
"Όχι δεν το πιστεύω. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε ακόμα μισή σεζόν μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Το ρόστερ που θα μείνει μετά την απώλεια κάποιων παικτών θεωρείς ότι μπορεί να βγάλει και το καλό της συσπείρωσης;
"Ναι σίγουρα. Οι παίκτες που θα μείνουν και που θα έρθουν θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς. Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτή τη κατάσταση και εμείς πρέπει να την βγάλουμε. Θα πρέπει να τα δίνουμε όλα".

Είπες εμείς σημαίνει ότι θα μείνεις και εσύ;
"Όσο είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού σίγουρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά όσο φοράω τη φανέλα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό".

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο που με όσα περνάει βρέθηκε στο γήπεδο και σας στήριξε;
"Νιώθω στεναχωρημένος που δεν μπορούμε να πάρουμε το ματς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Όσο μας υποστηρίζουν είμαι χαρούμενος που είναι στο πλευρό μας και εύχομαι στο μέλλον να του δώσουμε χαρές και εύχομαι να στηρίζουν την ομάδα μέχρι το τέλος".

Θα πας στη Φινλανδία για τα Χριστούγεννα;
"Ναι το ελπίζω. Τα Χριστούγεννα για μένα είναι μια γιορτή να την περνάς με την οικογένεια. Οπότε ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία".

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: "Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα καλύτερα"

Από την πλευρά του ο Φάνης Τζανδάρης θεωρεί σίγουρο πως τα καλύτερα θα έρθουν για τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως στο ματς με τη Ξάνθη το τριφύλλι δεν είχε τη τύχη με το μέρος του. Χαρακτηριστικά είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα. Δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας αλλά δεν μας παίζει πολύ και η διαιτησία. Κοιτάζω το μέλλον και όχι το παρελθόν, εύχομαι για κάτι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ