ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Θα νικήσουμε στο μπάσκετ και 2-0 στο ποδόσφαιρο!"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι περισσότεροι παίκτες αποφεύγουν τις προβλέψεις στα ντέρμπι και δη με συγκεκριμένο σκορ, αλλά ο Ρόμπιν Λουντ μιλώντας στη Nova δεν δίστασε να μιλήσει για νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης".

Δεν δίστασε ο Ρόμπιν Λουντ να προβλέψει νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" μιλώντας στη Nova, ενώ νίκη του Τριφυλλιού προέβλεψε και για το σημερινό ματς της Euroleague στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φινλανδός μέσος:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι πολύ καλά μου αρέσει να παίζω σε αυτά τα παιχνίδια, μου αρέσει να προετοιμάζομαι για αυτά και είμαι Ναι βεβαίως και στην Φινλανδία έχουμε ντέρμπι, αλλά εδώ είναι άλλου επιπέδου και πάντα είμαι χαρούμενος να αγωνίζομαι σε αυτά».

Για το ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Βεβαίως ότι ο αγώνας δεν θα έχει κόσμο επηρεάζει, αλλά ο σκοπός μας είναι να πάμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την σημασία του αγώνα: «Νομίζω ότι ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, νομίζω ότι είναι ένας αγώνας ψυχολογίας και όχι τόσο σωματικός, θα πάμε εκεί και θα παίξουμε με το συναίσθημα μας».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε με προσοχή, να παίξουμε ομαδικά και να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα στημένα».

Για το αν θα σκοράρει: «Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω θα προσπαθήσω σίγουρα να βάλω γκολ, το βασικό είναι να φύγουμε με τη νίκη, είτε το βάλω εγώ, είτε κάποιος συμπαίκτης μου».

Για το γεγονός ότι έμεινε στον Παναθηναϊκό: «Όπως πάντα λέω μου αρέσει να είμαι εδώ, αγαπάω τον σύλλογο, είμαι καλά εδώ και στο μέλλον ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα, προς το παρών αυτό έχω μόνο να σας πω».

Για το ότι παρακολούθησε την ομάδα μπάσκετ:
«Μου αρέσουν όλα τα σπορ έχω πάει και έχω παρακολουθήσ ει αρκετούς αγώνες μπάσκετ, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα στο μπάσκετ και νομίζω ότι θα πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το που θα αγωνιστεί την Κυριακή:
"Νομίζω ότι είναι μια ερώτηση για τον προπονητή, αυτός θα επιλέξει, εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω είτε ως αμυντικός, είτε ως επιθετικός, σε οποιαδήποτε θέση».

Μια πρόβλεψη για το ντέρμπι:
«Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε 2-0».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ