ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Έχουμε κίνητρο για να συνεχίσουμε, περνάω όμορφα εδώ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόμπιν Λουντ έδωσε στον Παναθηναϊκό το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Αστέρα και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως το τριφύλλι θα παλέψει μέχρι τέλος για την έξοδο στην Ευρώπη.

Χαρούμενος που βοήθησε ώστε η ομάδα του να πάρει έναν βαθμό που φαινόταν χαμένος όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φιλανδός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη κάμερα της "NOVA" και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έχουν κίνητρο για να φτάσουν στην πέμπτη θέση.

Όσο για το μέλλον του απλά σχολίασε ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και νοιώθει όμορφα στον Παναθηναϊκό:

«Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, στο τέλος το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο και χάσαμε δύο πόντους. Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς, πολλά έχουν συμβεί, όμως όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη μας ως ομάδα, μαζί με τον προπονητή μας, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μας.

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, μπορούμε να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας και να νικήσουμε σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Πλησιάζουμε στο τέλος, όμως υπολείπονται ακόμη πέντε αγώνες και βαθμοί που μπορούμε να κερδίσουμε, όσους περισσότερους μπορούμε, υπάρχει κίνητρο και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνονται.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και τα δίνω όλα για τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας. Αισθάνομαι όμορφα εδώ και χαίρομαι που παίζω σε τόσους πολλούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικός σύλλογος, αυτό είναι το μοναδικό που μπορώ να πω για το μέλλον μου».

ΔΩΝΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ"

Ο Παναθηναϊκός παραμένει μέσα στον στόχο του παρά την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στην κάμερα της "NOVA". O Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε και για τη παρουσία του κόσμου στην Λεωφόρο ζητώντας στήριξη μέχρι το τέλος.

Για το παιχνίδι:
«Νομίζω ότι η προσπάθεια είναι μεγάλη, σίγουρα θα θέλαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να κερδίσουμε γιατί παίζουμε με μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Δεν το καταφέραμε, τουλάχιστον καταφέραμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε στα τελευταία λεπτά και συνεχίζουμε».

Για τον στόχο της πεντάδας:
«Σίγουρα ήταν ντέρμπι πεντάδας, δεν απομακρύνεται ο στόχος, έχουμε κι άλλα παιχνίδια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλα μπορούν να ανατραπούν, πιστεύω ότι ακόμα είμαστε μέσα στον στόχο μας».

Για την εμφάνιση και την καλή τακτική του Αστέρα:
«Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω οτι πιέσαμε λίγο τον αντίπαλο, μετά το 20' κατάφερε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα ο Αστέρας. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, αδρανήσαμε κάποια στιγμή και δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε, να μην το βάλουμε κάτω και να δούμε όλα τα ματς με προσοχή».

Για την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού:
«Είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθάει κι όσο μπορούμε κι εμείς να τους ανταμοίβουμε».

Για τη «μάχη» της πεντάδας:
«Νομίζω είναι αμφίρροπη, όλες οι ομάδες είναι στους 1-2 πόντους, όλα μπορούν να αλλάξουν και την τελευταία αγωνιστική. Θα το δούμε».

Για τον Τριανταφυλλόπουλο που ήταν συγκινημένος και αν αισθάνθηκε περίεργα που τον είχε αντίπαλο ως πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό:
«Ο Κώστας ήταν πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, από μικρό παιδί, αγαπάει την ομάδα, έχει περάσει πάρα πολλά εδώ πέρα, του αξίζουν συγχαρητήρια και του εύχομαι απ' τη μεριά μου καλή συνέχεια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ