ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Δύσκολες συνθήκες, αλλά το παλεύουμε"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΝΤ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΝΤ EUROKINISSI

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε στο Sport24.gr για τα αντικρουόμενα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, με την αποχώρηση του Αλαφούζου και τη στήριξη των οπαδών.

Από τη μία, η αβεβαιότητα μετά την αποχώρηση του χρηματοδότη... Από την άλλη, μία πρωτόγνωρη υποστήριξη από τους οπαδούς... Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βιώνουν αντικρουόμενα συναισθήματα και ο Ρόμπιν Λουντ εξήγησε στο Sport24.gr πως διαχειρίζεται την κατάσταση και έκανε την εκτίμηση του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Γιατί για το δικό του, προτίμησε να μην απαντήσει...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουντ στο Sport24.gr:

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο με την αποχώρηση του ιδιοκτήτη και την όλη κατάσταση. Εσύ πως την βιώνεις;

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω, εγώ ή άλλος συμπαίκτης μου. Η δουλειά μας είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προπονηθούμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να πάρουμε νίκες, γιατί μείναμε πίσω. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε.

Νιώσατε και εσείς τη συσπείρωση που είχαν οι οπαδοί στις εξέδρες;

Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Στάθηκαν δίπλα μας, μας ενίσχυσαν με το τραγούδι τους για 90 λεπτά και αυτό μας βοήθησε πολύ. Μας έδωσαν το κίνητρο για να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Μου άρεσε πολύ και ήταν από τα πιο έντονα παιχνίδια μας στη Λεωφόρο.

Πως σου φαίνονται αυτές οι δύο αντίθετες φάσεις;

Είναι περίεργο. Στεναχωριέμαι από τη μία, ελπίζω από την άλλη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, δεν αξίζει να περνάει τέτοιες δυσκολίες, αλλά ο κόσμος του αποτελεί την ελπίδα ότι το club θα ξεπεράσει τις αντιξοότητες.

Είσαι ένας από τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο. Η αβεβαιότητα στην ομάδα σου δημιουργεί ανασφάλεια; Σε κάνει να μην θες να ανανεώσεις;

Είναι ένα ζήτημα που δεν θα ήθελα να σχολιάσω.

Είχες συζητήσει με την προηγούμενη διοίκηση; Υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα;

Δεν πρόκειται να πω κάτι για αυτό, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας;

Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και αυτό έκρινε τον νικητή. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, γιατί θα μας δώσει αυτοπεποίθηση που έχουμε ανάγκη. Έπειτα, διαχειριστήκαμε έξυπνα το υπόλοιπο παιχνίδι, μας βγήκε κόπωση, αλλά την αντιμετωπίσαμε σωστά. Επίσης, κρατήσαμε ξανά το μηδέν στην έδρα μας και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Η ομάδα μέχρι που μπορεί να φτάσει, τηρουμένων των συνθηκών; Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης;

Οι συνθήκες είναι δύσκολες, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Βέβαια, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είμαστε αναγκασμένοι να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε και θα δούμε τι θα πετύχουμε. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον Παναθηναϊκό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για αυτό θα προσπαθήσουμε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ