ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λίφτινγκ στα μετόπισθεν

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τις μεταγραφές να του δίνουν μεγάλα περιθώρια επιλογών, ο Ουζουνίδης θα διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη στελέχωση άμυνας και μεσαίας γραμμής.

Σε λίφτινγκ θα υποβάλλει τη μεσοαμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τις μεταβολές των τελευταίων ωρών στο ρόστερ. Κυρίως, επειδή παραμένει σε εκκρεμότητα η απόκτηση ενός στόπερ και ίσως να παραχωρηθεί ο Γιώργος Κουτρουμπής, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Serie A.

Δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει μία τελείως διαφορετική ομάδα, σε σύγκριση με την αυτή που άρχισε το πρωτάθλημα και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League.

Καταρχάς, οι δύο νεοαποκτηθέντες χαφ, οι Γιακούμπα Σιλά και Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής, αντικαθιστώντας τον Ζέκα και Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο πρώτος αγωνίζεται πλέον στην Κοπεγχάγη και ο δεύτερος θα μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας, για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ροντρίγκο Μολέντο, όταν αυτός αναρρώσει από τον τραυματισμό του.

Αλλαγές σε όλες τις θέσεις

Προς το παρόν, οι ακραίοι μπακ Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα, ωστόσο οι Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη. Επίσης, είναι γνωστό ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Συνεπώς, είναι πιθανό να προκύψουν ακόμα περισσότερες αλλαγές στον “κορμό” της ανασταλτικής λειτουργίας. Μάλιστα, ίσως ο Παναθηναϊκός να παίξει παιχνίδι και οι μοναδικοί που θα έχουν απομείνει, να είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Μολέντο. Διότι ο Γιώργος Κουτρουμπής πιθανώς να αποχωρήσει και σε διαφορετική περίπτωση, προορίζεται για εναλλακτική επιλογή των Κουρμπέλη – Μολέντο, όταν αναρρώσει ο Βραζιλιάνος.

Η εσωτερική μετάθεση του Κουρμπέλη, θεωρητικά δημιουργεί ένα κενό στη μεσαία γραμμή για τους αναπληρωματικούς. Όμως, ο Ουζουνίδης πιστεύει στον Τζανδάρη και περιμένει ότι μόλις βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα εξελιχθεί σε μία αξιόπιστη επιλογή και θα βοηθήσει τον ανταγωνισμό. Τέλος, υπάρχουν οι Δώνης και Ρέις για να συμπληρώσουν τις επιλογές, όταν καταστεί αναγκαίο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συμφώνησε και έρχεται ο Χίλιεμαρκ
Μουνιέ: "Παίζω και αύριο το πρωί"
Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Κουτρουμπή
Έκλεισε ο Μουνιέ, ψάχνει και στόπερ
Σιλά, μεταγραφή Νο 10 στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ