ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Ίσως τα τελευταία μου ματς με τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Λέτο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο υποστήριξε ότι τα playoffs ενδέχεται να είναι τα τελευταία του παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Δήλωσε ότι δεν έχει κάνει καμία επαφή με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πολύ πιθανή είναι η αποχώρηση του Σεμπαστιάν Λέτο από τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος μετά τη νίκη (1-0) του "τριφυλλιού" επί της ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική των playoffs. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του στους "πράσινους" και δεν ανέφερε τα εξής:

"Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο να τελειώσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Την Κυριακή ίσως θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας στη Λεωφόρο. Θέλω να δώσω το μάξιμουμ και μετά θα δούμε. Όλοι ξέρουμε τι θέλω, αλλά έχω οικογένεια και υπάρχουν και κάποιες άλλες προοπτικές. Δεν είχα καμία επαφή μέχρι τώρα και το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ενδεχομένως, λοιπόν, τα playoffs να είναι η τελευταία μου εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό".

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ:

"Ήταν ένα σημαντικό σημείο εκείνο που σκοράραμε, σε έναν δύσκολο αγώνα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό που συμβαίνει, γιατί κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ και έγινε αυτό που έγινε. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχή".

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

"Υπάρχει κούραση, αλλά ξέρουμε πως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για μας και αν νικήσουμε την Κυριακή θα περάσουμε τον αντίπαλό μας και μετά θα περιμένουμε να δούμε τι θέση θα έχουμε στο τέλος των playoffs".

Για την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο γήπεδο:

"Δεν το ήξερα ότι ήταν στο γήπεδο. Είναι ένας καλός φίλος, έχω καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία μας και χαίρομαι που ήρθε και μας υποστήριξε. Ίσως μιλήσουμε μετά".

Για την κίνησή του να αλλάξει φανέλα με τον Πατίτο στο φινάλε:

"Είναι ποδόσφαιρο. Ό,τι γίνεται στο γήπεδο για 90 λεπτά δεν επηρεάζει τη σχέση μας. Ο καθένας θέλει να νικά η ομάδα του, αλλά όταν τελειώνει ένας αγώνας είναι καλό να γίνονται τέτοιες κινήσεις. Εκτός γηπέδου έχουμε καλές σχέσεις με τον Πατίτο, που είναι και αυτός Αργεντινός. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μας έχουμε τη ζωή μας εκτός γηπέδου".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ