ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό, στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που του έδωσε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, αφήνοντας για το τέλος της σεζόν τις εξελίξεις για το μέλλον του στο "τριφύλλι".

Τη μέγιστη προσπάθεια για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως στόχο ο Σεμπαστιάν Λέτο, ανάγοντας την αναμέτρηση με τη Βέροια για την 23η αγωνιστική της Super League σε "νίκη αυτοπεποίθησης".

Ο Αργεντινός εξέφρασε μέσα από την κάμερα της NOVA την την ευγνωμοσύνη του στους "πράσινους" για το γεγονός ότι του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και παρέπεμψε στις συζητήσεις που ενδεχομένως να γίνουν στο τέλος της σεζόν αναφορικά με το μέλλον του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι κάτι πολύ όμορφο και καινούργιο για μένα όμως προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ήταν το καλύτερο γκολ, είμαστε πολύ χαρούμενοι και εγώ και η σύζηγός μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο για την οικογένειά μας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τη νίκη επί του Αστέρα στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, έπαιξα 65 λεπτά και δεν αισθάνομαι φυσικά όπως αισθανόμουν πριν, όμως σιγά σιγά και μέρα με τη μέρα βρίσκω και πάλι το ρυθμό μου. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρά το σκορ που είχαμε από το πρώτο ματς έπρεπε να το πάρουμε σοβαρά. Το Κύπελλο είναι για εμάς μια ευκαιρία και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας".

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό: "Θα προσπαθήσουμε, είναι μια ευκαιρία για εμάς μιας και βρισκόμαστε ήδη στα ημιτελικά. Είναι κάτι σημαντικό για το σύλλογο και θα κάνουμε τα πάντα για περάσουμε στον τελικό’’.

Για το ματς με τη Βέροια: "Πρέπει να αποκτήσουμε και πάλι την αυτοπεποίθηση μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη όταν παίζουμε εντός έδρας. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε το τρίποντο’’.

Για την απογοήτευση του κόσμου: "Σίγουρα είναι λογικό που οι οπαδοί μας δεν είναι χαρούμενοι, δεν τα καταφέραμε όπως περιμέναμε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να πάρουμε το Κύπελλο και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει και πάλι και να έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους’’.

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: "Δεν υπάρχουν νέα για το μέλλον μου στην ομάδα, έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα προκύψει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ