ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη διαφορά"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στη δυσκολία να ξεπεραστεί ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ.

Πολλά διαδίδονται για τη διαπραγμάτευση μεταξύ του Σεμπαστιάν Λέτο και της διοίκησης του Παναθηναϊκού, όμως ο Αργεντινός έδωσε τη δική του εκδοχή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο "Σέμπα" τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει εδώ και μήνες με κανέναν, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη φημολογία για τη διαφορά στο οικονομικό...

Βέβαια, προηγουμένως ο Λέτο ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και την ψυχολογία που είχαν οι παίκτες. "Δεν είναι εύκολο μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είχαμε καλή ευκαιρία να παίξουμε σε έναν τελικό και φυσικά το μυαλό δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Έπρεπε όμως να προχωρήσουμε και να δούμε το ματς με τη Λάρισα ως μία νέα ευκαιρία" ήταν το σχόλιο του.

Έπειτα, αναφέρθηκε στη διαιτησία και στην απόδοση του Παναθηναϊκού: "Όλοι είδαν πως αποκλειστήκαμε στην Τούμπα, μπορούμε να συζητάμε για πολλές ώρες πράγματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, νομίζω ότι η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Είναι δυνατοί στην έδρα τους και δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογική ετοιμότητα".

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε το συμβόλαιο του, με τον Λέτο να μην προσθέτει κάτι που δεν ξέρουμε εδώ και μήνες: "Δεν έχω κάτι νεότερο ακόμα, το κλαμπ ξέρει καλά την κατάστασή μου. Δεν υπάρχει όμως ακόμα κάτι καινούργιο πάνω σε αυτό. Είχαμε ένα ραντεβού πριν από κάποιους μήνες. Από τότε δεν ξανασυζητήσαμε. Μου είπαν τι θέλουν εκείνοι και τους είπα τι θέλω και εγώ. Δεν μπορούμε να πούμε αν υπάρχει μικρή ή μεγάλη διαφορά".

Κατόπιν, εξέφρασε τη θέληση του να μείνει, αλλά εάν χρειαστεί, θα ψάξει κάτι άλλο: "Το κλαμπ και ο πρόεδρος ξέρουν καλά τι θέλω εγώ. Θέλω να μείνω εδώ, ο Παναθηναϊκός μου παρέχει τα πάντα και θέλω να συνεχίσω εδώ. Είμαι όμως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω να παίζω. Θέλω να τελειώσει θετικά το θέμα μου, όμως αν δεν τα βρούμε πρέπει να προχωρήσω παρακάτω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ