ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το αντίο του Παναθηναϊκού στον τραγουδοποιό

Πέθανε τα ξημερώματα στοσπίτι του στο Πήλιο,ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δεθτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 (EUROKINISSI/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Πέθανε τα ξημερώματα στοσπίτι του στο Πήλιο,ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δεθτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 (EUROKINISSI/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με μία ανακοίνωση και παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ήταν γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι τον αποχαιρέτησαν με μία ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Σε αυτή γίνεται αναφορά στην τακτική παρουσία του στα γήπεδα όπου αγωνιζόταν η αγαπημένη του ομάδα, ενώ εκφράζει τα συλλυπητήρια όλης της Παναθηναϊκής οικογένειας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Καλό ταξίδι Λαυρέντη… Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια ενός δικού της ανθρώπου, του σπουδαίου τραγουδοποιού και τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε θα τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη όλων μας για πάντα. "Αιώνια πιστός" στον Σύλλογο, ήταν τακτικός θαμώνας στις «πράσινες» εξέδρες σε όλα τα αθλήματα και ήταν ένας ενεργός φίλαθλος που έπαιρνε θέση για το αγαπημένο του "τριφύλλι".

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…

"Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να… ΠΑΟ"!"

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον απροσδόκητο χαμό του σπουδαίου Έλληνα τραγουδοποιού και τραγουδιστή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…".

Στη δική της ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: "Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πια μαζί μας. Αιώνια πιστός στον Παναθηναϊκό ήταν σταθερά στο πλευρό της ομάδας. Με τα τραγούδια του σφράγισε το πέρασμά του από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Λαυρέντη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ