ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάμπρου: "Εύχομαι να έρθουν και άλλες συμμετοχές"

Λάμπρου: "Εύχομαι να έρθουν και άλλες συμμετοχές"
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης σχολίασε την απόδοση της ομάδας σε μερικά σημαντικά ματς.

Το ματς Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός θα ξεχαστεί σύντομα από τους περισσότερους, αλλά όχι για τον Λάζαρο Λάμπρου. Ο νεαρός επιθετικός έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και όπως ήταν λογικό, η ικανοποίηση ήταν φανερή στο πρόσωπο του. Στις δηλώσεις, ο Λάμπρου μίλησε για την υλοποίηση ενός ονείρου και ευχήθηκε να έχει ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λάζαρου Λάμπρου:

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για εσένα, πως νιώθεις;
«Νιώθω ευτυχισμένος καθώς ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν μία ανάμνηση που θα τη θυμάμαι για πάντα. Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Σήμερα βαφτίστηκες επαγγελματίας. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα;

«Από μικρό παιδί παίζω ποδόσφαιρο για να ζήσω στιγμές σαν και αυτές. Ήταν η πρώτη και εύχομαι να έρθουν ακόμα περισσότερες στιγμές».

Και στην ομάδα της καρδιάς σου.
«Σίγουρα, ναι».

Το ματς πως το είδες; Ήταν το πρώτο ημίχρονο τόσο καλό για να «κλειδώσει» η νίκη;
«Παίξαμε όπως έπρεπε. Δημιουργήσαμε γιατί ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε το δοκάρι. Από εκεί και πέρα ήρθαν και τα γκολ».

Για το ντέρμπι πως βλέπεις το κλίμα στην ομάδα. Γι ενσ που δυσκολο παοχνιδι, Τρίτη η ΑΕΚ στη βαθμολογίακαι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια γιααπώλειες.
«Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Η ψυχολογία είναι καλή και νομίζω πως θα τα πάμε καλά».

Αυτή η εμφάνιση έστω και ολιγόλεπτη, σου δίνει κίνητρο για την συνέχεια; Να δουλέψεις περισσότερο;
«Ναι εννοείτε. Τώρα κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίξω».

Κοτσόλης: "Δεν υπάρχει πρωταθλητισμός χωρίς πίεση"

Από τους πιο παλιούς στον Παναθηναϊκό, ο Στέφανος Κοτσόλης ξέρει πολύ καλά ότι για να κατακτηθεί ο τίτλος, χρειάζεται ανταπόκριση στην πίεση. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη διαφορά με τον Ολυμπιακό.

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τη διοργάνωση:
«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, είδαμε τι απήχηση και τι χαρά μας είχε δώσει η κατάκτηση του τροπαίου πριν δύο χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, το καταφέραμε, έχουμε αλλά δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός:
«Πολλά πράγματα, δυστυχώς. Υπάρχουν ματς που δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, το ξέρουμε... Εγώ που έχω ζήσει κι άλλες στιγμές με αυτή την ομάδα, με στεναχωρεί και με πονάει παρά πολύ αυτή η κατάσταση, προσπαθούμε όμως όλοι να την αλλάξουμε. Μας δίνεται τώρα η δυνατότητα μέσα από ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ να κερδίσουμε και να αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα».

Για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός:
«Η απάντηση είναι απλή σε αυτό, πρωταθλητισμός χωρίς πίεση δε γίνεται. Όταν θες να κατακτήσεις στόχους πρέπει να μάθεις να ζεις με την πίεση. Δουλειά μας είναι αυτή την πίεση να την μετατρέψουμε σε κίνητρο και να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτεροι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ