ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Ως ενιαίος Παναθηναϊκός να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη"

ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου υποστήριξε πως μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα υπάρξουν συζητήσεις για τις συμβάσεις με τη "μάνα του λόχου".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ υποστήριξε πως η συνεδρίαση έγινε σε βαρύ κλίμα εξαιτίας του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Α.Μ.Κ. που θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου με ύψος 20 εκατομμυρίων ευρώ ενώ πήρε θέση και για τις συμβάσεις με τον ερασιτέχνη.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Το ΔΣ έγινε σε βαρύ κλίμα εξαιτίας του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ήταν δύσκολο για όλους και όπως ήταν λογικό όλοι δώσαμε τα συλλυπητήριά μας.

Είναι θετικό το κλίμα για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός ως ενιαίος όπως είναι και πρέπει να είναι, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση στις 6 Ιουλίου, με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως το ποσό των 20 εκ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε ο νέος επενδυτής να βάλει τα χρήματα.

Δεν υπήρξε καμία ένσταση από τον ερασιτέχνη, θα δούμε τις υπάρχουσες συμβάσεις και θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ