ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Πήραν τον Ολυμπιακό πριν 5-6 χρόνια και τον έφθασαν σε αυτό το κατάντημα"

Κωνσταντίνου: "Πήραν τον Ολυμπιακό πριν 5-6 χρόνια και τον έφθασαν σε αυτό το κατάντημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, υποστήριξε πως Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν για αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ότι οι "άνθρωποι που πήραν τις τύχες των "ερυθρολεύκων" πριν 5-6 χρόνια έφθασαν την ομάδα και ελληνικό ποδόσφαιρο στο τωρινό κατάντημα".

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή μετά την κλήρωση που έφερε τα ζευγάρια, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο αντιπρόεδρος των "πρασίνων", Βασίλης Κωνσταντίνου, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο στους "4". Λίγο αργότερα με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Arena Fm 89.4" υποστήριξε ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν για αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ότι οι "άνθρωποι που πήραν τις τύχες των "ερυθρολεύκων" πριν 5-6 χρόνια έφθασαν την ομάδα και ελληνικό ποδόσφαιρο στο τωρινό κατάντημα".

"Δε θέλαμε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση. Έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός τώρα, τον ήθελαν όλες οι ομάδες για αντίπαλο. Οι άνθρωποι που πήραν τις τύχες του πριν 5-6 χρόνια έφτασαν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο κατάντημα που είναι τώρα.

Συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν φαβορί. ΠΑΟΚ και ΠΑΟ δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό ή να κρύψουν κάτι αφού θα έχουμε 3 ματς σε 20 μέρες. Αν βάλουμε και τα πλέι οφ θα είναι 5 τα ματς. Ο καλύτερος και λίγο τυχερότερος θα ξεχωρίσει.

Θέλουμε το 50-50 στη διαιτησία. Για πολύ καιρό υπήρχε η καχυποψία ότι ο διαιτητής βοηθούσε πάντα μια ομάδα. Τώρα οι διαιτητές το λάθος το κάνουν και όντως είναι λάθος. Πριν λίγο καιρό έκαναν λάθος επειδή ήθελαν να το κάνουν υπέρ μιας ομάδας", υποστήριξε αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ