ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Ισχύει η δέσμευση για τις πληρωμές"

Κωνσταντίνου: "Ισχύει η δέσμευση για τις πληρωμές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για να ενημερώσει για την εξόφληση του Οκτωβρίου και επανέλαβε την υπόσχεση για πληρωμές στα τέλη Φλεβάρη. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Τη δέσμευση της διοίκησης για εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου, επανέλαβε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη.

Μετά την επικοινωνία που είχε την Πέμπτη (22/2) με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αποφασίσει να μεταβεί στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές, ώστε να καθησυχάσει τις ανησυχίες τους.

Ο Κωνσταντίνου συναντήθηκε αρχικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στη συνέχεια, συνομίλησε με τους Κουρμπέλη και Δώνη, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ θα καταθέσει χρήματα την Τετάρτη (28/2) και την Πέμπτη (1/3),

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνου δεν είχε γνώση για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και την πληροφορήθηκε από τους δύο αρχηγούς της ομάδας.

Αναμφίβολα, η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο και από τη συνέπεια της διοίκησης θα εξαρτηθούν πολλά. Βασικά, από τη χρηματοδότηση του Γιάννη Αλαφούζου, αφού αν δεν δώσει λεφτά, τότε δεν πρόκειται να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ