ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντίνου: "Η συσπείρωση βοηθά τα παιδιά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε ότι ο κόσμος έδωσε ώθηση στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης και Τζανδάρης εξέφρασαν τη βεβαιότητα για ανάλογη συνέχεια.

Η πολύ καλή εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και η πρωταγωνιστική παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, έχει "αναγκάσει" τους φίλους του Τριφυλλιού να ασχοληθούν ξανά με την ομάδα τους. Αυτό επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου (δεξιά στη φώτο), ο οποίος μίλησε για τη δυναμική που δίνει ο κόσμος στους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου:

" Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια στον κόσμο, συγχαρητήρια όμως πάρα πολλά στους δύο ανθρώπους που ανέλαβαν αυτό το δύσκολο έργο, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο τον Νταμπίζα. Η συσπείρωση του κόσμου κάνει τα παιδιά να είναι παίζουν τόσο καλά. Αγαπούν τη φανέλα, τον κόσμο, τους ανθρώπους που τους βοηθούν. Μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά ο φετινός Παναθηναϊκός. Η συσπείρωση είναι αυτή που θα κάνει τον Παναθηναϊκό να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια".

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: "ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ"

Ο Φάνης Μαυρομάτης αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλός και πρέπει να το διορθώσει: " Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα πως παίρνουμε τους βαθμούς. Στο πρώτο μισό μπήκαμε καλά στο γήπεδο, στο δεύτερο ρίξαμε λίγο τους τόνους. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Θα αναλύσουμε τα αρνητικά, να δούμε τι δεν πήγε καλά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας ακόμα παραπάνω. Ο κόσμος ήταν φανταστικός, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους θέλουμε και στο επόμενο. Δεν είχα στο μυαλό μου τέτοιο ξεκίνημα αλλά όσο περνάει ο καιρός η εικόνα μας γίνεται όλο και καλύτερη".

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: "ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΟΙ"

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύει τη δυναμική του: " Ήταν πολύ καλό το ματς, το σκορ το καλύτερο! Με την ομάδα δεθήκαμε και αμυνθήκαμε καλά όταν ο Λεβαδειακός ανέβηκε στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι δεμένοι, να παίρνουμε νίκες, έχουμε δρόμο ακόμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε 4/4, σε κάθε ματς αποδεικνύουμε στον κόσμο πως είμαστε δυνατή ομάδα, να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Ήταν καλή εμπειρία το σημερινό για μένα, μπαίνω στο νόημα σιγά-σιγά".

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: "ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ"

Η ηλικία των παικτών του Παναθηναϊκού είναι πλεονέκτημα σύμφωνα με τον Φάνη Τζανδάρη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη Nova:

Για το "όπλο" του Παναθηναϊκού: "Πιστεύω ότι είμαστε ενωμένοι. Είμαστε όλοι νέα παιδιά, θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πιστεύω ότι είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα".

Για το τι του άρεσε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: " Μου άρεσε πολύ η κυκλοφορία της μπάλας και η πίεση. Λίγο πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε το 4/4 και συνεχίζουμε".

Για το αν περίμενε τόσο κόσμο στο γήπεδο: " Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά ο κόσμος μας αιφνιδίασε ευχάριστα. Τον ευχαριστούμε και πάλι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι".

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: " Δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει. Εμείς πρέπει να έχουμε κάτω το κεφάλι μας, να δουλεύουμε συνέχεια. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά και εύχομαι να τα καταφέρουμε".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ