Κωνσταντίνου: "Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν θα ζήσει ξανά"

Κωνσταντίνου: "Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν θα ζήσει ξανά"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ κρίσιμη και θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν έχει ζήσει ξανά.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη Ξάνθη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ των πράσινων υποστήριξε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη και θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν θα ζήσει ξανά. Επίσης αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών αλλά και στον κ. Θεοδωρόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:

"Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει προς το παρών τον σχεδιασμό του. Το πλάνο το είπε στους ανθρώπους που έπρεπε να το πει, στη Ζυρίχη και στην Ελλάδα. Από εδώ και πέρα θα στείλουμε τον διακανονισμό που πρέπει να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και θα περιμένουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Όλος ο κόσμος θα βοηθήσει, όλοι θα βοηθήσουν γιατί πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό δεν υπάρχει".

Για την ανησυχία των φίλων του Παναθηναϊκού:

Όλοι ανησυχούμε και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ακόμα περισσότερο. Πρέπει να κάνουν υπομονή και να συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο. Οι επόμενοι μήνες, η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά με τη στήριξή τους ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια και θα τα ξεπεράσει. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να την ζήσει ξανά ποτέ. Θα είναι μια χρονιά Παναθηναϊκού".

Για το αν έχουν ζητήσει κάποιοι παίκτες να φύγουν:

"Ακόμη όχι. Εκτός από τον Κουτρουμπή δεν υπάρχει πρόταση από κάποιον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει, να φύγει. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού σχεδιάζουμε ότι καλύτερο".

Για τον Κουτρουμπή:

"Δεν είναι στα σχέδια του προπονητή".

Για το αν υπάρχουν ψυχικά αποθέματα:

"Απ΄ ότι είδατε στο σημερινό ματς υπάρχουν ψυχικά αποθέματα και από τον κ. Ουζουνίδη και από εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να έχουμε δυνάμεις για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κρατηθεί".

Για την απόσυρση του κύριου Θεοδωρόπουλου:

"Ο κύριος Θεοδωρόπουλος ξέρει γιατί τη διέκοψε. Από εκεί και πέρα εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει"
.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Μια έρευνα που λειτουργεί και ως παγκόσμιος χάρτης ικανοποίησης.

Οι Ελληνίδες ζαχαροπλάστριες που γλυκά μας σκοτώνουν

Μια τούρτα αναμνήσεων με αφορμή το Bake Off Greece, το νέο reality του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24