ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου για Βέμερ: "Εχουμε 80-100.000 ευρώ"

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στην διάρκεια της εκδίκασης του Γενς Βέμερ. Τι υποστήριξε ο Παναθηναϊκός, τι απάντησε η πλευρά του Γερμανού αμυντικού, ποια ήταν η πρόσθετη παρέμβαση του δικηγόρου της Super League.

Αρκετή ένταση υπήρξε στην εκδίκαση των υποθέσεων του Γενς Βέμερ στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ που έγινε την Τετάρτη. Ένταση που έφερε και τη προσωρινή διακοπή προκειμένου να ηρεμήσουν οι τόνοι και να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το Sport24.gr ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου της ΕΠΟ και σας παρουσιάζει τους διαλόγους που υπήρξαν ανάμεσα στον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή Πάρη Ατλαμάζογλου αλλά και τον δικηγόρο του Παναθηναϊκού, Άλκη Παπαντωνίου και του προέδρου των πράσινων Βασίλη Κωνσταντίνου.

Μάλιστα στο δικαστήριο ήταν και ο δικηγόρος της λίγκας Γιάννης Οικονομάκης, καθώς ως γνωστόν η διοργανώτρια αρχή θα έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού κάτι που επίσης προκάλεσε ένταση.

Αρχικά ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Πάρης Ατλαμάζογλου, αναφερόμενος στην αίτηση που έκανε ώστε να πληρωθούν και τόκοι από τον Παναθηναϊκό είπε:

"Όλα είναι πιθανά με όσα έχω δει και έκανα την επιπλέον αίτηση ώστε να πάντα να είναι ξεκάθαρα. Η απόφαση δεν είναι σωστή ως προς τους τόκους. Επίσης πιστεύω ότι η παρέμβαση από πλευράς λίγκας υπέρ του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές.

Όσα έχουν γίνει είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά. Βγήκε η απόφαση και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μόνο μια δόση εκπρόθεσμα. Ποτέ μια ομάδα δεν έχει ζητήσει κάτι απ' όσα αιτείται ο Παναθηναϊκός. Δεν έχουν καμία νομική υπόσταση. Να μας πει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να πληρώσει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Τους έδωσε διορία η UEFA να πληρώσουν και δεν το έκαναν και τους επιβλήθηκε ποινή για 3 εκατ. ευρώ. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα".

Παπαντωνίου: "Θέλουμε να μάθουμε ακριβώς ποιο ποσό πρέπει να δώσουμε για να πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Ζητάμε νέα απόφαση δικαστηρίου που να είναι ξεκάθαρη".

Κωνσταντίνου: "Είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να προβληθεί στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας. Είναι γραφικός με όσα λέει".

Ατλαμάζογλου: "Μην συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι, να πληρώσετε, μην υποβιβάζετε τον εαυτό σας με χαρακτηρισμούς".

Σε εκείνο το σημείο ο δικαστής βλέποντας να έχουν ανέβει οι τόνοι διέταξε τη διακοπή της συνεδρίασης με τις δυο πλευρές να βγαίνουν εκτός αίθουσας για 10-15 λεπτά προτού συνεχιστεί η διαδικασία.

Με το που μπήκαν ξανά στην αίθουσα οι νομικοί εκπρόσωποι συνεχίστηκε η εκδίκαση με την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού που έκανε η Super League.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Οικονομάκης, είπε: "Θέλουμε η απόφαση για κάθε ομάδα να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα".

Ατλαμάζογλου: "Πέρυσι η λίγκα δεν ήταν εδώ για τον Ηρακλή, τον εκτέλεσε, αλλά στον Παναθηναϊκό βάζετε πλάτη".

Οικονομάκης: "Αφήνει υπονοούμενα. Βοηθήσαμε τον Ηρακλή σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αν ζητούσε τη συμβολή μας θα την είχε".

Το τρίτο θέμα που συζητήθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο ήταν η αίτηση του Παναθηναϊκού ώστε να γίνει ξεκάθαρη η απόφαση. Οι πράσινοι κατέθεσαν αίτημα ερμηνείας της απόφασης, με τον κ. Παπαντωνίου να σημειώνει:

"Θεωρούμε ασαφές το διαιτητικό. Φτάνετε σε ένα συμπέρασμα αυθαίρετα και είναι όλο το ποσό ληξιπρόθεσμο. Αν δεν ανασταλεί η ποινή υπάρχει κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης. Πρέπει να ανασταλεί μέχρι να είναι όλα σαφή". .

Οικονομάκης: "Την μεθεπόμενη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός αποβάλλεται από το πρωτάθλημα αν δεν δώσετε αναστολή. Η ζωή του Παναθηναϊκού τελειώνει τη μεθεπόμενη Δευτέρα".

Ο δικαστής προσπάθησε να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ποδοσφαιριστή για αυτό και ρώτησε τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ πόσα λεφτά θα μπορούσε να διαθέσει άμεσα ο σύλλογος:

Δικαστής στον Κωνσταντίνου: "Πόσα λεφτά έχετε να δώσετε άμεσα;"

Κωνσταντίνου: "80-100.000 ευρώ".

Ατλαμάζογλου: "Δεν δεχόμαστε, δεν έχουμε εμπιστοσύνη".

Κωνσταντίνου: "Είναι δυνατόν ένας τυχάρπαστος να έρχεται εδώ και να μειώνει ένα σύλλογο με 110 χρόνια ιστορίας;".

Η εκδίκαση έλαβε τέλος χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη λογομαχία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μετά το πέρας της εκδίκασης ο Παναθηναϊκός ζήτησε να βγει σύντομα η απόφαση, κάτι που είναι πιθανό να γίνει αύριο ώστε να ξέρει τι να κάνει και να μην χάσει και άλλους βαθμούς λόγω της ποινής στον Γερμανό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ