ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Έχουμε διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους..."

Κωνσταντίνου: "Έχουμε διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε δηλώσεις μετά την αναβολή της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος προχώρησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το "αιώνιο ντέρμπι" (19/3).

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στον Arena fm 89,4 λίγα λεπτά μετά την αναβολή της κλήρωσης για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Για την αναβολή της κλήρωσης: "Υπήρξε φάρσα για βόμβα στην κλήρωση, δυστυχώς. Πήραμε μια απόφαση και οι τέσσερις ομάδες, ώστε να γίνει την Τρίτη (21/3) στις 11.30".

Για τις αλλαγές που έχουν φέρει στον Παναθηναϊκό οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος: "Αλλάξαμε φιλοσοφία με τον Μαρίνο και τον Λυμπερόπουλο. Βαδίζει σε πολύ καλύτερα σκαλοπάτια η ομάδα, ταυτόχρονα με τη διαιτησία που βρίσκεται σε πολύ καλύτερο δρόμο".

Για το προσεχές (19/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Αντιμετωπίζουμε το ντέρμπι θετικά, επειδή έχουμε μηνύματα και διαβεβαιώσεις απ' τους οργανωμένους που θα κρατήσουν ένα επίπεδο χωρίς ακρότητες.

Πιστεύω ότι ο διαιτητής θα παίξει 50-50. Ποιοτικά είμαστε καλύτεροι απ' τον Ολυμπιακό. Έχουμε 3-4 πολύ σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες, αλλά και τους υπόλοιπους που τους πλαισιώνουν".

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού απ' το Europa League: "Η χθεσινή (16/3) εικόνα του Ολυμπιακού ήταν κακή. Φταίνε οι άλλες ομάδες που παίρνει το πρωτάθλημα. Είναι έξι παιχνίδια και η διαφορά δύσκολα καλύπτεται από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ