ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Δύσκολη περίοδος γιατί ο μεγαλομέτοχος θέλει να αποχωρήσει"

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο "Γεώργιος Καλαφάτης" πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού και οι παριστάμενοι ξέφυγαν για λίγο από τα προβλήματα.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης (1/2). Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι απ’ όλα τα τμήματα συγκεντρώθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για την εκδήλωση, προκειμένου να ξεφύγουν για λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Οικονομόπουλος και το μέλος του ΔΣ, Χρήστος Πλιάτσικας. Επίσης, οι Δημήτρης Σαραβάκος, Ντίνος Διαμαντόπουλος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του, καθώς και οι ποδοσφαιριστές.

Την κοπή πραγματοποίησαν οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος, οι οποίοι απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους και δήλωσαν αισιόδοξοι για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, μίλησε ο Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο, επειδή ο μεγαλομέτοχος του θέλει να αποχωρήσει. Όμως, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να βρούμε λύσεις. Χαίρομαι γιατί στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, δουλεύει ένα ικανό επιτελείο και θα τα πάμε καλά. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε καλύτερη μοίρα τη νέα σεζόν».

Έπειτα, το λόγο πήρε ο Τουμαζάτος: «Ξέρετε όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα, δεν τα κρύβουμε, αλλά θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει. Σας ευχαριστώ όλους γιατί ο καθένας κάνει το καλύτερο από το πόστο του, ξεπερνώντας τις δυσκολίες».

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τους νικητές να κερδίζουν δώρα και ταξίδια. Η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη, οι παριστάμενοι αντάλλαξαν ευχές και ο Παναθηναϊκός είχε για λίγη ώρα μία νότα… κανονικότητας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ