ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Δεν είναι ελεύθερος ο Χουλτ"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε πως δεν υπάρχει εκκρεμότητα απέναντι στον Νίκλας Χουλτ, επομένως δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον μάνατζερ του Σουηδού μπακ.

Θέση για την υπόθεση του Νίκλας Χουλτ πήρε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο "Metropolis 95,5" και υποστήριξε πως ο Σουηδός μπακ είναι πληρωμένος, επομένως δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος μέσω προσφυγής.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον ατζέντη του 27χρονου αμυντικού, Μάρτιν Νταλίν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "οι παίκτες δεν είναι πρόβατα που ο κάθε μάνατζερ τους πάει όπως θέλει".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον Χουλτ: "Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα. Ακόμη στα γραφεία μας δεν έχει έρθει η προσφυγή. Άλλωστε, πληρώθηκε ο παίκτης και δεν υπάρχει εκκρεμότητα".

Για το αν ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος: "Πώς να μείνει ελεύθερος; Τα χρήματα που εμφανίζεται να διεκδικεί είναι σε βάθος χρόνου. Ο παίκτης είναι πληρωμένος και δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο ως τον Μάιο του 2019. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Να γνωρίζουν οι μάνατζερ πως οι παίκτες δεν είναι πρόβατα που ο κάθε μάνατζερ τους πάει όπως θέλει".

Για το αν θεωρεί unfair τις κινήσεις άλλων ομάδων να ενδιαφέρονται για παίκτες του Παναθηναϊκού: "Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το τι θα πω εγώ ή ο κάθε παράγοντας είναι προσωπική εκτίμηση. Το να θέλουν να πάρουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό επειδή έχει προβλήματα, ας το κάνουν αρκεί να είναι ελεύθεροι οι παίκτες. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε παίκτες να διαπραγματεύονται έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους".

Για τον Χουλτ: "Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, βέβαια, δεν ήταν τόσο καλός. Ο Παναθηναϊκός του έδωσε το δικαίωμα να δείξει τα προσόντα του. Αν πήγαινε σε υποδεέστερη ομάδα, δεν θα ήταν τόσο καλός όσο τώρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ