ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κύμα απολύσεων Νο 2 στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποχωρεί και η μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη

Κύμα απολύσεων Νο 2 στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποχωρεί και η μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περικοπές στο μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος, περικοπές και στο εργατικό δυναμικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεύτερο "κύμα" απολύσεων, παρελθόν και η μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη!

Τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν από τον Δεκέμβριο και μετά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι γνωστά ως προς την αναγκαιότητα μείωσης των δαπανών στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά το "κούρεμα" επιφέρει απολύσεις πολυεπίπεδα στην εταιρεία.

Μετά το πρώτο "κύμα" αποχωρήσεων του Φεβρουαρίου, ήρθε και δεύτερο πριν από λίγες ημέρες. Μεταξύ άλλων, δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Μπατσινίλας (μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, ίσως αντικατασταθεί μελλοντικά) και ο γυμναστής Αλέξης Αλεξόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει τμήματα της Ακαδημίας.

Μεταξύ άλλων εργαζομένων, παρελθόν αποτελεί η Ελένη Κωνσταντοπούλου, επί πολλά έτη στέλεχος στο τμήμα marketing της ΠΑΕ και η μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη, Ξένια Καραγκούνη, η οποία απασχολούνταν στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων, στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η καθυστέρηση στη μισθοδοσία αρκετών υπαλλήλων, ενώ - από την άλλη πλευρά - αρκετοί από τους παίκτες άρχισαν να βλέπουν από την προηγούμενη Πέμπτη χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό της δόσης Φεβρουαρίου.

Η απόφαση για μείωση των δαπανών σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη και υλοποιείται σταδιακά από τον Ιανουάριο και μετά, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ειδικά στο μπάτζετ της ομάδας εξοικονομήθηκαν σημαντικά ποσά από τη λύση της συνεργασίας με Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Γουακάσο, Σαμπά και θα πρέπει πλέον να περιμένουμε το καλοκαίρι για να διαπιστώσουμε το μέγεθος των νέων περικοπών. Πολλά ακούγονται, αλλά καλύτερα ας περιμένουμε...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ