ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξέρει και περιμένει ο Αλαφούζος

Ξέρει και περιμένει ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να απεμπλακεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένει τις εξελίξεις με τους ενδιαφερόμενους για το ιδιοκτησιακό, με πρώτο τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Θετικός σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα του επιτρέψει να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό, δηλώνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ενήμερος για το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών του με την Κυβέρνηση.

Στην παρούσα φάση, ο Αλαφούζος δεν επηρεάζει με κάποιο τρόπο τις ενέργειες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ούτε έχει την παραμικρή ανάμειξη. Στο σκέλος που τον αφορά, ο Αλαφούζος έχει μεριμνήσει ώστε να περιοριστεί σημαντικά το λειτουργικό κόστος της ΠΑΕ και προσπαθεί να διακανονίσει τις πιο πολλές οφειλές.

Από εκεί και πέρα, για τις άλλες δύο περιπτώσεις που υπάρχουν για το ιδιοκτησιακό, ο Αλαφούζος δεν αποκλείει κανέναν ενδιαφερόμενο. Είναι σαφές ότι προτιμά να παραδώσει την ομάδα ποδοσφαίρου στον Γιαννακόπουλο έναντι οποιοδήποτε άλλου, αλλά για εκείνον αυτό που μετράει είναι να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Αναμφίβολα, ο Αλαφούζος δεν επιθυμεί να χρεοκοπήσει ο Παναθηναϊκός στην κατοχή του και ψάχνει τη διάδοχη κατάσταση. Μέχρι τότε, κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει την επιβίωση της ΠΑΕ (όμως, όχι σε βάρος άλλων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του) και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επικείμενη συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι τρεις δρόμοι της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού
Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό
Οι ενδιαφερόμενοι και οι προϋποθέσεις για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
"Υπαρκτό το σενάριο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ