ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξένο προπονητή με ορίζοντα το Περιστέρι θέλουν στον Παναθηναϊκό

Ξένο προπονητή με ορίζοντα το Περιστέρι θέλουν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η αναζήτηση του διαδόχου του Γιάννη Αναστασίου έχει ήδη ξεκινήσει στο τριφύλλι και οι πράσινοι έχουν ξεσκαρτάρει τα πρώτα ονόματα στην λίστα τους με τον Τάκη Φύσσα να αρχίζει άμεσα τις επαφές.

Ο Γιάννης Αναστασίου απολύθηκε (δεν παραιτήθηκε) από τον Παναθηναϊκό και το κεφάλαιο "διάδοχος" έχει ήδη ανοίξει στο τριφύλλι με τον Τάκη Φύσσα και τους ανθρώπους των πράσινων να αναζητούν τον ικανότερο να διαδεχθεί τον 42χρονο προπονητή.

Οι πράσινοι έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα αυτός να είναι ξένος, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά να μην έχει καμία σχέση με τους προπονητές που βρίσκονται τώρα στην Super League, όπως για παράδειγμα ο Λουτσέσκου. Αντίθετα θέλουν να έρθει από μια χώρα του εξωτερικού, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτή να είναι η Πορτογαλία όπου εκεί έχει τις περισσότερες επαφές του ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού αλλά χωρίς αυτό να είναι δεδομένο.

Το δεύτερο που θέλουν να πετύχουν στον Παναθηναϊκό είναι να "τρέξουν" όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση με το θέμα να κλείσει άμεσα ώστε να μπορέσει ο νέος προπονητής να ντεμπουτάρει στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη να έχει τελειώσει θετικά το θέμα ή και νωρίτερα. Ότι δηλαδή έκανε και η ΑΕΚ με τον Πογέτ.

Βέβαια αυτό είναι δύσκολο να συμβεί καθώς από την Δευτέρα το πρωί άρχισαν στον Παναθηναϊκό το ξεσκαρτάρισμα από την λίστα που είχαν ξεχωρίζοντας κάποιους προπονητές, δυο με τρεις αναφέρουν οι πληροφορίες, από αυτούς που είχαν προταθεί και δεν αποκλείεται ήδη να έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον Τάκη Φύσσα και τους εκπροσώπους τους ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν έχει μεγάλο μπάτζετ

Το αρνητικό για το τριφύλλι είναι ότι δεν έχει μεγάλο μπάτζετ να διαθέσει για τον "εκλεκτό". Θα κινηθεί δηλαδή στα ίδια πλαίσια με τον Γιάννη Αναστασίου (300.000 ευρώ) σε ότι αφορά το κασέ του νέου προπονητή. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ονόματα όπως αυτό του Μπιέλσα που κυκλοφόρησε, όσο φίλος και αν είναι με τον Ρότσα δεν μπορεί να υπάρξει τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Όπως και κάποια αλλά που μπορεί να μην θέλουν τόσο ψηλά συμβόλαια όπως ο Αργεντινός αλλά έχουν υψηλό κασέ στο οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί το τριφύλλι.

Καμία συζήτηση με Ρούτερ, Φος

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να αποτελεί παρελθόν αλλά δεν ισχύει το ίδιο, τουλάχιστον όχι ακόμα για τους άμεσους συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος. Δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση με τον Άγγλο προπονητή και τον Ολλανδό γυμναστή και ίσως όλα να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες ή ακόμα μετά την εύρεση του νέου προπονητή και την συζήτηση που θα υπάρξει για τους συνεργάτες του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει φυσικά και για τον Βαγγέλη Λάππα αλλά συνήθως οι προπονητές τερματοφυλάκων μένουν πιο εύκολα στον ρόλο τους.

Σε ότι έχει να κάνει με το ρεπό της Τρίτης (3/11) αυτό δεν θα αλλάξει και θα ισχύσει κανονικά με την επόμενη συγκέντρωση των πράσινων να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (4/11) το πρωί. Μια προπόνηση στην οποία αναμένεται να βρεθεί και ο Γιάννης Αναστασίου για να χαιρετήσει τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του οι οποίοι έχουν πληροφορηθεί φυσικά τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ