ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινά βασικός στην Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει πάει ακόμη στη Λισαβόνα, αλλά στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο ότι ξεκινά στην pole position για να φορέσει τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ στην Μπενφίκα.

Περιμένει να τελειώσει η σεζόν στη Super League Σουρωτή υπερασπιζόμενος την εστία του Παναθηναϊκού στα τέσσερα εναπομείναντα ματς και στη συνέχεια θα αφήσει την Ελλάδα για την Πορτογαλία.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα φορά από το καλοκαίρι τη φανέλα της Μπενφίκα, καθώς το deal έκλεισε στα 2.438.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα (Record), ξεκινά από την pole position για να φορέσει τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Μπορεί ο Μπρούνο Βαρέλα να υπερασπίζεται αυτή τη στιγμή την εστία της πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Primeira Liga στην τελική ευθεία της σεζόν, αλλά ο 23χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ούτε, φυσικά ο Μίλε Σβίλαρ. Ο 18χρονος Βέλγος φόρεσε τα γάντια του βασικού σε ορισμένα ματς, αλλά η απειρία της ηλικίας του επανέφερε στον πάγκο.

Έτσι ο 23χρονος Έλληνας (διεθνής με μικρές εθνικές της Γερμανίας) γκολκίπερ θα ξεκινήσει ως το "Νο 1" στην προετοιμασία της Μπενφίκα, έχοντας στο χέρι του να διατηρήσει την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ