ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινά η εποχή Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έτοιμος να πάρει το 54.7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Τζίγγερ είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ποιο είναι το σχέδιο του, η νέα διοίκηση και όλα όσα ετοιμάζει για τον Παναθηναϊκό που θα ανήκει στον κόσμο του.

Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού φτάνει στο τελευταίο στάδιο και το σενάριο να υλοποιηθεί μοιάζει πολύ κοντινό και αρκετά πιθανό.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας ήρθε σ' επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, του μίλησε για τις λεπτομέρειες του σχεδίου σωτηρίας της ομάδας και εμφανίστηκε έτοιμος να αποδεχτεί την προσφορά του 54,7% των μετοχών της "πράσινης" ΠΑΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Goalnews".

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του "Σωματείου" θα ανακοινώσει τα μέλη και θα ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο στην Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου, με τον Δημήτρη Γόντικα να παραμένει στην θέση του προέδρου αφού είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται ο μέτοχος του ΣΚΑΪ.

Όσο για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι της τάξεως των 6.000.000 ευρώ, ενώ η εταιρία Deloitte έχει αναλάβει τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, στην οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι φίλοι του Παναθηναϊκού και να βλέπουν αναλυτικά τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, θα υπάρξει διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα εξηγεί στον κόσμο το εγχείρημα και θα ζητά τη βοήθεια και τη συμμετοχή του, αφού μην ξεχνάμε πως με το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός θα ανήκει στον κόσμο του. Ο καθένας θα μπορεί να γραφτεί στο "Σωματείο", αποκτώντας μετοχές που θα ξεκινούν από 500 έως 1.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν ηλεκτρονικές εγγραφές ανθρώπων κάθε ηλικίας με συμβολική καταβολή ποσού 20 ευρώ.

Τέλος σ' ό,τι αφορά τα αγωνιστικά θέματα, ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί εκτός από την παραμονή του Γόντικα στην θέση του προέδρου και την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ