ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει για Άλτμαν στον Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζει για Άλτμαν στον Παναθηναϊκό

Ο Όμρι Άλτμαν ξεκαθάρισε ότι δεν θα μείνει στο Ισραήλ και ο Παναθηναϊκός θεωρείται ο επικρατέστερος προορισμός του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Όμρι Άλτμαν έχει επανακάμψει για τα καλά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr. O Ισραηλινός επιθετικός βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του Νίκου Λυμπερόπουλο και αυτή τη φορά, η μεταγραφή έχεις τις προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί.

Ο Άλτμαν απέρριψε την Κυριακή (18/06) την πρόταση της Μακάμπι Χάιφα (του πρόσφερε 179.000 ευρώ ετησίως), εξηγώντας ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Λίγο αργότερα ενημέρωσε τη Χαποέλ Τελ Αβίβ, που έχει τα δικαιώματα του, ότι σύντομα θα ενεργοποιηθεί το buy out στο συμβόλαιο του, που ορίζεται στις 150.000 ευρώ.

Στο Ισραήλ επιμένουν ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ του Άλτμαν και του Λυμπερόπουλου είναι αρκετά προχωρημένη, εξ’ ου και η άνεση του ποδοσφαιριστή στις εγχώριες συζητήσεις του. Ουσιαστικά, τονίζουν ότι η συμφωνία θα εξαρτηθεί από τη ρευστότητα του Παναθηναϊκού, για να πληρώσει τη ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Το περιβάλλον του Ισραηλινού στράικερ επιβεβαιώνει τις επαφές με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Πάντως, επισημαίνει πως οι εξελίξεις δεν θα καθυστερήσουν, αφού μετά την περιπέτεια του προηγούμενου Ιανουαρίου, ο Άλτμαν θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα τον επόμενο προορισμό του, είτε αυτός είναι στην Ελλάδα, είτε στη Γαλλία, είτε στην Ισπανία.

Photo Credits: Hapoel Tel Aviv Twitter

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ