ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς επιθετικούς ο Δώνης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει ετοιμοπόλεμο φορ περιοχής, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Καμπετσής, Βέργος, Μουνιέ και Μακέντα.

Στο σημείο που βρέθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος επέστρεψε ο Γιώργος Δώνης... Τότε, δεν είχε "εννιάρι" στη διάθεση του και αναγκαζόταν να καταφύγει σε υπηρεσιακές λύσεις για να καλύψει το κενό.

Αυτή τη στιγμή, ο Δώνης βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση, αφού κανένας από τους επιθετικούς δεν είναι στο 100%, εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο "Σπύρος Λούης".

Ο Αργύρης Καμπετσής γύρισε εμπύρετος από τη Λάρισα και παραμένει κλινήρης για να αναρρώσει. Εσχάτως, ο Νίκος Βέργος προσβλήθηκε από φαρυγγίτιδα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για να ξεπεράσει την ασθένεια.

Ο Άντονι Μουνιέ που είχε παίξει ως "ψευτοεννιάρι" το καλοκαίρι ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής (23/9). Τέλος, ο Φεντερίκο Μακέντα δεν είναι έτοιμος για να βοηθήσει περισσότερο από 20-25 λεπτά.

Πρακτικά, ο Δώνης έχει ετοιμοπόλεμο τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος επίσης έχει επιστρατευτεί ως φορ περιοχής και τον μικρότερο ηλικιακά, Χρήστο Σέχου, τον οποίο δοκίμασε στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Δύσκολα τα πράγματα για τον Δώνη, εκτός και αν βγάλει... άλλο λαγό από το καπέλο.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ