ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Αγιούμπ, "πρώτη" Χατζηγιαννάκη

Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Αγιούμπ, "πρώτη" Χατζηγιαννάκη
EUROKINISSI

Μια δεκάδα παικτών από την Ακαδημία στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης". Εκτός ο Διούδης, παίρνει φανέλα βασικού ο Ξενόπουλος, στην 19άδα για πρώτη φορά ο Χατζηγιαννάκης

Με δέκα παίκτες, που προέρχονται από τις τελευταίες "φουρνιές" της Ακαδημίας του θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τρίτης (14/07) για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (15/07, 19:15) αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 9η αγωνιστική των playoffs.

Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός για ακόμη ένα ματς τον Γιασίν Αγιούμπ, μολονότι ο Μαροκινός συμμετείχε ξανά σε όλο στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, επέλεξε να ξεκουράσει τον Διούδη (θα αγωνιστεί βασικός ο Ξενόπουλος), ενώ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή τον 18χρονο γκολκίπερ Χρήστο Χατζηγιαννάκη, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν από περίπου 20 μέρες.

Η τελευταία προπόνηση των πράσινων πριν από το ματς με τους κιτρινόμαυρους ήταν σε χαμηλό τέμπο (λόγω της κούρασης από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια) και περιελάμβανε προθέρμανση, "κορόιδο" και με διπλό στο μισό γήπεδο.

Απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νατζ, Βέλεθ και Κόναν. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.

Η 19μελής αποστολή των "πράσινων" για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», που περιλαμβάνει συνολικά 14 Έλληνες παίκτες, αποτελείται από τους: Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Χατζηγιαννάκη, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα, Περέα και Καμπετσή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ