ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμη Δευτέρα για Πούκι και Παναθηναϊκό

Κρίσιμη Δευτέρα για Πούκι και Παναθηναϊκό
Πούκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο ραντεβού πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της Κυριακής ανάμεσα σε άνθρωπο του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στη Δανία και τον τεχνικό διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρουλς Μπεχ, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Όχι μια αλλά δυο συναντήσεις υπήρξαν στην διάρκεια της Κυριακής ανάμεσα σε άνθρωπο του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στη Δανία και τον τεχνικό διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρουλς Μπεχ, χωρίς όμως να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Ουσιαστικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε αυτά τα δυο ραντεβού η μια πλευρά, αυτή του Παναθηναϊκού, μετέφερε στην Μπρόντμπι την πρόταση της για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού η οποία ξεκινάει από τις 600.000 ευρώ. Παράλληλα σημείωσε πως ο φορ των Δανών θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι πράσινοι έχοντας έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη. Ενώ και ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει στο τριφύλλι.

Από την άλλη η πλευρά της Μπρόντμπι και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τρουλς Μπεχ, τόνισε πως οι Δανοί θα ήθελαν ένα ποσό μεγαλύτερο του 1,2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη που αποτελεί τον βασικό τους επιθετικό.

Από την άλλη βέβαια το συμβόλαιο του Πούκι τελειώνει το καλοκαίρι του 2018 και ο διεθνής ποδοσφαιριστής μπορεί από τον Γενάρη να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος ενώ ήδη έχει πει δυο όχι στις προτάσεις ανανέωσης από την Μπρόντμπι που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Οπότε οι Δανοί δεν μπορούν να κάνουν και πολλά και κινδυνεύουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους.

Στην διάρκεια της Δευτέρας (31/7) αναμένεται να υπάρξει και μια ακόμα, τρίτη συνάντηση, ανάμεσα στις δυο πλευρές και ίσως μετά απ' αυτήν υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις για τη μετακίνηση του στο τριφύλλι.

Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει την προσφορά του και και η Μπρόντμπι να ρίξει και αυτή τις απαιτήσεις της και οι δυο πλευρές να έρθουν πιο κοντά στη συμφωνία.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ