ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμες εξετάσεις για τον Σιλά στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμες εξετάσεις για τον Σιλά στον Παναθηναϊκό

Τα μεσάνυχτα αναμένεται στην Ελλάδα ο Γιακούμπα Σιλά και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις που θεωρούνται πολύ σημαντικές, καθώς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε ανακοινώσει πριν από ενάμιση μήνα ότι ο 26χρονος μέσος της Ρεν είχε "κοπεί" για ιατρικούς λόγους!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Ρεν για τον δανεισμό του 26χρονου αμυντικού μέσου, Γιακούμπα Σιλά, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα αργά τα μεσάνυχτα (00:45) και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αν περάσει αύριο (Τετάρτη, 30/8) με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Οι αμφιβολίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τα ιατρικά τεστ θα ήταν ανύπαρκτες αν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την οποία είχε συμφωνήσει ο παίκτης, δεν είχε ανακοινώσει στις 6 Ιουλίου ότι ο παίκτης απορρίφθηκε μετά τις εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα, ο Σιλά είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Ντινάμο (αντί δύο εκατ. ευρώ στη Ρεν), το οποίο ακυρώθηκε μετά τις εξετάσεις του! Από την πλευρά τους, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και η πλευρά της Ρεν ανέφεραν πως το deal ματαιώθηκε λόγω διαφοράς στο οικονομικό, κάτι βεβαίως που επιδέχεται αμφισβήτησης δεδομένου ότι ο Σιλά είχε πάει στο Ζάγκρεμπ, είχε συμφωνήσει σε όλα και είχε υπογράψει με τον "αστερίσκο" των "καθαρών" εξετάσεων.

Επισημαίνεται, πάντως, ότι ο Σιλά πέρυσι αγωνίστηκε σε 20 ματς με την Μονπελιέ, πρόπερσι κατέγραψε 23 συμμετοχές με τη Ρεν και τη σεζόν 2014-15 είχε 27 αγώνες με την Καϊσερί Ερτσίγεσπορ, ενώ αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την εθνική Μάλι για το ματς με το Μαρόκο την Παρασκευή (1/9) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ. Όλα αυτά δεν καταδεικνύουν "πρόβλημα", αλλά σε κάθε περίπτωση ας περιμένουμε την αυριανή μέρα... Αν κλείσει στον Παναθηναϊκό ο μέσος από το Μάλι που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 στη Ρεν, η οψιόν αγοράς του θα είναι 1,2 εκατ. ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ