ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής και Μέστο παίζουν με τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κουτρουμπής και Μέστο θα τεθούν στη διάθεση του Ουζουνίδη, ο Κουλιμπαλί έχει λίγες πιθανότητες, ενώ ο Βιγιαφάνιες άρχισε αποθεραπεία.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Τζαντομένικο Μέστο είναι οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες πήραν μέρος στην αποφόρτιση που έκαναν όσοι έπαιξαν με τον Πανιώνιο και εφόσον προπονηθούν κανονικά την Τρίτη (16/5), θα κριθούν ετοιμοπόλεμοι.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας (15/5) από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν λόγω της λοίμωξης του αναπνευστικού και παρέμεινε κλινήρης. Έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, αφού μεσολαβεί μικρό χρονικό διάστημα. Δεδομένα δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ζέκα και οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Λουντ και Τελάντερ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και πιεστικά παιχνίδια. Ο Βιγιαφάνιες έκανε θεραπεία και οι Λουντ, Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ