ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Ψυχολογικό το πρόβλημα, δεν μπορεί να συνεχιστεί"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στο συνδρομητικό κανάλι έκανε λόγο για ψυχολογικό πρόβλημα που μπορούν να λύσουν μόνο οι ίδιοι οι παίκτες του "τριφυλλιού".

Ψυχολογικό είναι πλέον το θέμα που έχουν στα εκτός έδρας ματς οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο διεθνής μέσος μίλησε στη κάμερα της "NOVA" μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα και τόνισε πως αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί και είναι θέμα καθαρά των ίδιων των ποδοσφαιριστών να βρουν τη λύση στο πρόβλημα.

Για το διαφορετικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, τι έλειψε σήμερα:
“Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος καιγόταν για βαθμούς, το ίδιο και εμείς οπότε δεν είναι δικαιολογία. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι μετά το πρώτο 20λεπτο χάσαμε αρκετές μπαλιές. Στα εκτός έδρας παιχνίδια είμαστε λιγότερο απειλητικοί απ' ότι στα εντός έδρας ματς. Χρειάζεται μεγαλύτερη παραγωγικότητα”.

Για το αν προσέχουν περισσότερο την άμυνα στα εκτός έδρας ματς, παρά την επίθεση:
“Δεν θα το έλεγα αυτό. Πηγαίνουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε βρει τον τρόπο εκτός έδρας. Πρέπει να το δουλέψουμε, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό”.

Για τη διαφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό στα κλεψίματα και την πίεση όταν χανόταν η μπάλα σε αντίθεση με τον Αστέρα:
“Νομίζω ότι ήταν ένα από τα κλειδιά που χάσαμε το παιχνίδι”.

Για το αν είναι θέμα διάθεσης ή ψυχολογικό η παρουσία στα εκτός έδρας:
“Δεν γίνεται να ξεχνάμε τη μπάλα που ξέρουμε από τη μια Κυριακή στην άλλη. Πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογικό και πρέπει να το λύσουμε μέσα από την ομάδα”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται και την διακοπή:
“Είναι ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο. Να ξεχάσουμε την ήττα τη σημερινή και να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε τη δουλειά”.

Για την παρουσία του Σιλά δίπλα του και αν τον απελευθερώνει:
"Ναι ο Σιλά είναι ένας παίκτης που αν τον αφήσεις πίσω σου έχεις εμπιστοσύνη και με απελευθερώνει περισσότερο”.

Για την Εθνική ομάδα και τα ματς με την Κροατία:
“Όσον αφορά τον Σωκράτη δεν το ήξερα. Και δεν περίμενε κανείς μας την τιμωρία του Μανωλά. Είναι κολώνες της Εθνικής και θα είναι μεγάλη απώλεια αν δεν παίξουν και οι δυο. Πιστεύω ότι πρέπει να στηριχθούμε στην αμυντική μας λειτουργία. Να πάμε στην Κροατία για να πάρουμε το αποτέλεσμα και στην Ελλάδα την πρόκριση”.

Σιλά: "Σκόραραν με μια ευκαιρία"

Ο Γιακούμπα Σιλά από την πλευρά του υποστήριξε πως ο Αστέρας είχε μόλις μια φάση στο δεύτερο μέρος όπου και κατάφερε να σκοράρει και τόνισε πως ήταν κρίμα για τον κόσμο που στήριξε τους πράσινους.

Ο άσος από το Μάλι μιλώντας στη κάμερα της "NOVA" τόνισε:

"Ξεκινήσαμε δυνατά, ο Αστέρας με μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και για τον κόσμο που ήρθε εδώ να μας στηρίξει. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά για να κερδίσουμε την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική. Δουλεύουμε κάθε μέρα για την αδυναμία εκτός έδρας.

Η διακοπή είναι σημαντική, μπορούμε να δουλέψουμε σκληρά, αυτή τη φορά δεν θα λείψω, θα μείνω εδώ για να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη, προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά και για αυτούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ