ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Έπαιξε ρόλο η διαιτησία στον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παραχώρησε συνέντευξη στο PAO TV και αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για τη χειρότερη και την καλύτερη στιγμή του στην ομάδα, αλλά και τους στόχους του. (VIDEO)

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφού η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' ακόμα 3,5 χρόνια. Με αφορμή το νέο συμβόλαιο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη στo PAO TV και αναφέρθηκε στη χειρότερη και την καλύτερη στιγμή του στην ομάδα, αλλά και τους στόχους του.

"Η πιο στενάχωρη στιγμή μου με τον Παναθηναϊκό είναι ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, το 4-0, αφού μας στοίχισε τον τελικό και νομίζω θα το παίρναμε τότε. Παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν ήταν καλά ο Ζέκα θα είχαμε πάει τελικό... Περιμέναμε μια δύσκολη ρεβάνς γιατί όλα τα παιχνίδια στην Τούμπα είναι δύσκολα. Δεν μ' αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία αλλά είχε παίξει το ρόλο της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η πιο χαρούμενη είναι η στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, αλλά και η πρώτη μου συμμετοχή, το πρώτο μου γκολ, η αρχηγία σε μια τόσο μεγάλη ομάδα τόσο νωρίς. Είναι η τωρινή ανανέωση του συμβολαίου μου", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ενώ για τους στόχους του, σχολίασε:

"Πρώτα απ' όλα έχω στόχο τη συμμετοχή στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Έπειτα κάποιος τίτλος, το Κύπελλο είναι πιο εφικτό αυτή τη στιγμή. Έπειτα η παρουσία με την Εθνική σε τελική φάση. Αυτοί είναι στόχοι που μπορούν να γίνουν και σου ανεβάζουν την αξία".

Επίσης, για την πιθανότητα να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, τόνισε: "Το σκέφτομαι το εξωτερικό. Δεν θα το κρύψω, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα πω θέλω πολύ να παίξω στο εξωτερικό. Δεν κλείνω πόρτες, για να είμαι ξεκάθαρος. Αν έρθει κάτι καλό ώστε να μιλήσουμε με την ομάδα, θα πρέπει να μείνουμε χαρούμενοι και οι δύο".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Φεύγουν άμεσα Μολό και Οικονόμου
Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης και με τη βούλα ως το 2023!
Κουρμπέλης: "Πάμε για καλύτερες μέρες"
Παναθηναϊκός: Υπογράφει την επέκταση και ανακοινώνεται ο Κουρμπέλης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ