ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρασμένος, αλλά αισιόδοξος έφτασε ο Κασιγιάμα για τον ΠΑΟ

Κουρασμένος, αλλά αισιόδοξος έφτασε ο Κασιγιάμα για τον ΠΑΟ

Κουρασμένος, αλλά αισιόδοξος έφτασε στην Αθήνα ο Γιοχέι Κασιγιάμα, νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Δήλωσε γνώστης του τι σημαίνει Παναθηναϊκός και έτοιμος να προσφέρει τα πάντα.

Με καθυστέρηση αρκετής ώρας έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Γιοχέι Κασιγιάμα. Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να παίξει, να προσφέρει βοήθεια και να πετύχει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έφτασε στη χώρα μας μέσο Ζυρίχης και η πτήση του καθυστέρησε για περισσότερη από μισή ώρα. Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο μάνατζέρ του ο οποίος είχε φτάσει νωρίτερα, ενώ εκ μέρους του Παναθηναϊκού ήταν ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν μεριμνήσει ώστε να υπάρχει η απαραίτητη μεταφράστρια αφού ο παίκτης δεν μιλά κάποια άλλη γλώσσα πέρα από την μητρική του. Όπως ήταν φυσιολογικό ο Καζιγιάμα ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από το μεγάλο ταξίδι του ωστόσο δεν αρνήθηκε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

O Γιαπωνέζος απάντησε στις ερωτήσεις των "Πράσινων Νέων":

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα και ποιοι είναι οι στόχοι με τον Παναθηναϊκό;

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ομάδα και στην Ιαπωνία. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μακάρι να πετύχω πολλά πράγματα μαζί του. Θα προσπαθήσω να προσφέρω μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Θέλω να δώσω το 100% και τον καλύτερο εαυτό μου"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ