ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουντουριώτης: "Είναι σαν δάσκαλός μας ο Ουζουνίδης"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Κουντουριώτης μίλησε για το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στο ρόλο του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και στο ματς με τον Πλατανιά.

Είναι ένα από τα παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Χρήστο Κουντουριώτη ο οποίος στο παιχνίδι των πρασινων με την Ξάνθη στα Πηγάδια έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες.

Μεταξύ άλλων ο 19χρονος μεσοεπιθετικό μίλησε για το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στο ρόλο του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και στο ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ντεμπούτο του με την Ξάνθη: "Έγιναν όλα γρήγορα γιατί και στον πάγκο ήμουν για πρώτη φορά και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Δεν ήθελα να τελειώσει η στιγμή που μπήκα, πέρασε όμως πολύ γρήγορα, αλλά ήταν πολύ ωραία. Μακάρι να έμπαινε και το γκολ. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, απλά μου έχει μείνει ότι δεν έγινε γκολ η ασίστ που είπατε και πριν".

Για τις θέσεις που προτιμά να αγωνίζεται: "Παίζω στο πλάι, αριστερά και δεξιά και πίσω από τον επιθετικό".

Για την πολύ καλή πορεία της Κ20 στο πρωτάθλημα: "Όταν κερδίζεις, μετά όλα είναι καλά. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε πολλά χρόνια τα περισσότερα παιδιά και είμαστε μια καλή φουρνιά. Αυτό που μαθαίνουμε από μικροί εδώ, είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την ομάδα. Όλοι μαζί μεγαλώνουμε. Εμένα με έχει βοηθήσει το να έχω κι άλλα παιδιά δίπλα μου. Πιστεύω πως αυτό μπορεί να βοηθήσει και την πρώτη ομάδα στο μέλλον".

Για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στην πρώτη ομάδα: "Δεν τα κοιτάω αυτά εγώ τώρα που είμαι στην πρώτη ομάδα. Ήταν λίγο πιο δύσκολη η προσαρμογή, αλλά εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, τίποτα περισσότερο. Όλοι μου φέρονται το ίδιο και εκεί είμαστε όλοι μαζί, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον".

Για τη συνεργασία με τον τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Προσπαθεί πάρα πολύ για όλους μας, μας βοηθάει είναι εκεί για εμάς συνέχεια. Για εμάς τους μικρούς είναι σαν δάσκαλος και μας βοηθάει πάρα πολύ".

Για το αν μπορούν να πάρουν ευκαιρίες κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες: "Αυτό εξαρτάται από τον καθέναν το πως θα το διαχειριστεί και πως θα το αντέξει. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο αλλά θέλει και διαχείριση".

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή: "Το διάστημα που ο καθένας ήταν σπίτι του με την οικογένειά του, βοηθάει. Σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο μέσα στο 2018".

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: "Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε δυνατά στον δεύτερο γύρο και όλα θα έρθουν καλύτερα στην πορεία. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Ο αντίπαλος έχει κι αυτός προβλήματα, δεν ξέρεις τι να περιμένεις στο πρωτάθλημα πλέον. Θα κριθεί θεωρώ στο ποιος το θέλει περισσότερο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ