ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουλιμπαλί: "Ένα γρήγορο γκολ..."

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τόνισε ότι ο Ηρακλής είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να συγκεντρωθεί σε αυτόν και να μην σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων πλησιάζει, αλλά πριν τον Ολυμπιακό προηγείται ο Ηρακλής. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται το Σάββατο (11/3) στο Καυτανζόγλειο και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί επισήμανε το προφανές: θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται συγκέντρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουσμάν Κουλιμπαλί στη Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας αυτήν την περίοδο: «Σαφώς τα τελευταία αποτελέσματα είναι καλά. Μπροστά μας έχουμε τώρα το ματς του Σαββάτου και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πρόκριμα και για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι περιμένει να δει στο Καυτανζόγλειο: «Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που γνωρίζω καλά από τα δύο χρόνια που ήμουν στον Πλατανιά, γνωρίζω πως παίζει και περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε τον ίδιο τρόπο προσέγγισης με τα προηγούμενα παιχνίδια μας και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει και πόσο δύσκολο είναι να μην υπάρχει στο μυαλό της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο ντέρμπι και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, αλλά οπωσδήποτε πριν απ’ αυτό υπάρχει το ματς με τον Ηρακλή και πρέπει να τα καταφέρουμε εκεί. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κατακτήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία και στα τα επόμενα ματς».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ