ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης: "Ώρα για διπλό στην Ξάνθη"

Κοτσόλης: "Ώρα για διπλό στην Ξάνθη"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης αναγνώρισε ότι στον Παναθηναϊκό ανέβασαν οι ίδιοι τον πήχη και δικαίως δέχονται την κριτική, αλλά επισήμανε ότι το καλύτερο "φάρμακο" για να διορθωθεί το κλίμα είναι οι νίκες.

Ιεραρχικά είναι το νούμερο "2" στη θέση του τερματοφύλακα, όμως ο Στέφανος Κοτσόλης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος γκολκίπερ μίλησε για τη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας, δίνοντας όμως το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κοτσόλη στην κάμερα της Nova.

Για το γεγονός ότι δεν έφερε καλά αποτελέσματα πέρυσι ο Παναθηναϊκός με την Ξάνθη: "Όντως πέρυσι ηττηθήκαμε με μεγάλο σκορ για το πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο φέραμε ισοπαλία στην Ξάνθη. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε τη νίκη στην έδρα της Ξάνθης. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και αυτό πρέπει να κάνουμε".

Για το αν υπάρχει έξτρα πίεση μετά τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων: "Η αλήθεια είναι ότι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει προκαλέσει κάποιους κλυδωνισμούς στην ομάδα. Δεν είναι η κατάσταση η καλύτερη δυνατή. Το φάρμακο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι νίκες. Πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα την απόδοση μας, διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και μόνο έτσι μπορείς να βγεις από μια τέτοια κατάσταση".

Για το αν έχει ξεπεραστεί το σοκ από τον αποκλεισμό: "Όπως είπα ο αποκλεισμός προκάλεσε κλυδωνισμούς. Συμφωνώ ότι είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά, να σεβόμαστε και να έχουμε συναίσθηση τι φανέλα φοράμε. Όπως είπα μόνο με νίκες και καλές εμφανίσεις θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση".

Για την απογοήτευση του κόσμου: "Είναι λογικό, εμείς ήμασταν αυτοί που ανεβάσαμε τον πήχη φέτος. Ο κόσμος περιμένει από την ομάδα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Το μόνο που ζητώ από τον κόσμο είναι να συμπαραστέκεται στην ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, διότι τον έχουμε μεγάλη ανάγκη και μετά το ματς είναι δικαίωμα του να εκδηλώσει όποιο συναίσθημα έχει. Είτε πρόκειται για απογοήτευση, είτε είναι διαμαρτυρία. Είναι δικαίωμα του καθενός, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα έχουμε ανάγκη την στήριξη του".

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας κόντρα στην Ξάνθη: "Αυτή είναι η επιθυμία μας, να έχουμε καλύτερη απόδοση. Εγώ θέλω να κερδίσουμε το ματς με την Ξάνθη και ας παίξουμε και άσχημο ποδόσφαιρο".

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να φθάσει στους εγχώριους στόχους του: "Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα έπρεπε να ήμασταν εδώ. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να διεκδικεί αυτούς τους τίτλους και νομίζω ότι είναι άμεση η προτεραιότητα μας".

Για τις φιλοδοξίες που έχει για φέτος, καθώς έχει χάσει τη θέση του βασικού: "Δεν θέλω να λέω κοινότυπα πράγματα. Όπως λέω πάντα εγώ είμαι εδώ για την ομάδα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθώ να είμαι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ