ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόντρα σε Μπάγερν, Ρεάλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Παναθηναϊκός Κ17

Κόντρα σε Μπάγερν, Ρεάλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Παναθηναϊκός Κ17

Ο Παναθηναϊκός Κ17 θα λάβει μέρος για 10η συνεχόμενη χρονιά στο Puskas Cup όπου θα αντιμετωπίσει σίγουρα την Μπάγερν ενώ στο τουρνουά μετέχουν και οι Ρεάλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Χόνβεντ.

Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα εννέα χρόνια το φετινό 10ο, ετήσιο, Puskas Cup θα διεξαχθεί το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις δυο έως τις πέντε Ιουνίου.

Όπως και τα προηγούμενα εννιά χρόνια έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Ουγγαρία και θα παίξει στην διοργάνωση αντιμετωπίζοντας ομάδες από τις οποίες είχε περάσει ο αείμνηστος Φέρεντς Πούσκας όπως η Χόνβεντ, η Ρεάλ και η Ακαδημία Πούσκας αλλά και δυο ακόμα σπουδαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Μπάγερν και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το τριφύλλι έχει τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο και θα παίξει σίγουρα με την Ακαδημία Πούσκας και την Μπάγερν ενώ στον δεύτερο όμιλο είναι η Ρεάλ, η Χόνβεντ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μια εκ των οποίων θα τεθεί αντίπαλος των πράσινων στα ματς κατάταξης την Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα μετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση με την ομάδα των Εφήβων και συγκεκριμένα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000 και το 2001.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ