ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Μπουμάλ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Αστέρας, Παναθηναϊκός, Μπουμάλ, Φαρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώτος παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό που θα αποχωρήσει από το τριφύλλι έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους πράσινους.

Επτά παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ειδοποιηθεί από τους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν και έχει ζητηθεί να βρουν ομάδες ώστε να αποχωρήσουν.

Ο πρώτος που φαίνεται ότι θα ανοίξει το δρόμο και η περίπτωση του δεν θα αποτελέσει πρόβλημα είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που ο Καμερουνέζος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει θέσει ως προτεραιότητα να δει τι θα γίνει με το τριφύλλι και την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Για αυτό και στην πρώτη επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού υπήρξε θετική ανταπόκριση ώστε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η αποχώρηση του είναι και θέμα ημερών.

Δεν αποκλείεται ο Μπουμάλ να έχει ήδη βρει τη νέα του ομάδα, πιθανότατα στο εξωτερικό, και να θέλει άμεσα να τελειώνει από τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ