Κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Μπουμάλ

Αστέρας, Παναθηναϊκός, Μπουμάλ, Φαρίνια

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώτος παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό που θα αποχωρήσει από το τριφύλλι έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους πράσινους.

Επτά παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ειδοποιηθεί από τους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν και έχει ζητηθεί να βρουν ομάδες ώστε να αποχωρήσουν.

Ο πρώτος που φαίνεται ότι θα ανοίξει το δρόμο και η περίπτωση του δεν θα αποτελέσει πρόβλημα είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που ο Καμερουνέζος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει θέσει ως προτεραιότητα να δει τι θα γίνει με το τριφύλλι και την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Για αυτό και στην πρώτη επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού υπήρξε θετική ανταπόκριση ώστε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η αποχώρηση του είναι και θέμα ημερών.

Δεν αποκλείεται ο Μπουμάλ να έχει ήδη βρει τη νέα του ομάδα, πιθανότατα στο εξωτερικό, και να θέλει άμεσα να τελειώνει από τους πράσινους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.