ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε Πανιουκόφ ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε Πανιουκόφ ο Παναθηναϊκός

Ο Αντρέι Πανιουκόφ είναι ο Ρώσος επιθετικός στον οποίο έχουν καταλήξει στον Παναθηναϊκό και σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr. (VIDEO)

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει το νούμερο ένα στόχο για την επιθετική του ενίσχυση και αυτός είναι Ρώσος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης που έχει προταθεί και εξετάζεται από το τριφύλλι πολύ σοβαρά είναι ο 23χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 25/9/1994) Αντρέι Πανιουκόφ.

Ο διεθνής με την Ελπίδων φορ ανήκει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αλλά έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Είναι όμως βασικός φορ στη β' ομάδα και έχει 12 γκολ σε 15 εμφανίσεις με τη β' ομάδα της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η οποία είναι τρίτη από το τέλος στη κατηγορία της Ρωσίας.

Παιδί από τις ακαδημίες της Ντιναμό Μόσχας, που έχει περάσει όλη την επαγγελματική καριέρα του με δανεισμούς, ακόμη κι εκτός Ρωσίας. Η πρώτη ομάδα που δόθηκε δανεικός ήταν η Χίμκι τον Φεβρουάριο του 2013 ενώ ένα χρόνο αργότερα πήγε και πάλι ως δανεικός στην Σπάρτακ Νάλτσικ. Εν συνεχεία τον Ιούλιο του 2014 δόθηκε δανεικός στην Μπατίκα, επίσης στη Ρωσία.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ακολούθησε η Άτλαντας της Λιθουανίας όπου είχε 33 γκολ σε 34 ματς. Η ομάδα από τη Λιθουανία μάλιστα τον αγόρασε τον Ιούλιο του 2015 αλλά ένα μήνα μετά τον έδωσε δανεικό στην Αζαξιό όπου είχε 7 γκολ σε 26 παιχνίδια αλλά μετά από ένα χρόνο επέστρεψε την Άτλαντας η οποία τον έδωσε εκ νέου στην Μπράγκα το καλοκαίρι του 2016 όπου όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Το καλοκαίρι ο Πανιουκόφ έμεινε ελεύθερος και η Ζενίτ τον απέκτησε για τρία χρόνια αλλά λόγω πληθώρας λύσεων στην επιθετική της γραμμή θέλει να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ρωσίας ενώ με την Ελπίδων είχε 8 τέρματα σε 17 εμφανίσεις. Επίσης μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δυο άκρα της επίθεσης όσο και ως κλασικό εννιάρι.

Είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι κλεισμένο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες, παράλληλα με κάποιες άλλες λύσεις "κυνηγών" από το εξωτερικό που επίσης έχουν "τσεκαριστεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ