ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβός: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει"

ΦΙΛΙΚΟ / ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός υποστήριξε μετά το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μετά αναφέρθηκε στη βελτίωση που δείχνει το τριφύλλι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό ο οποίος υποστήριξε πως οι πράσινοι κόντρα στην Γαλατά ήταν ανταγωνιστικοί και δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το ματς τους Τούρκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού:

“Νομίζω πως δουλεύουμε καλά και κάνουμε πράξη αυτό που είπαμε από την αρχή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε αποτελέσματα είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο παιχνίδι. Επειδή βλέπουμε και δουλεύουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, νομίζω γι’ αυτό και βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Για το τι κρατά από το ματς με την Γαλατασαράι:
“Το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ή έστω να έχει έρθει ισοπαλία. Πιστεύω οτι χάσαμε ευκαιρίες και στο 2ο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αυτό κρατάμε. Βήμα, βήμα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για το ειδικό βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και για τις απαιτήσεις του κόσμου για τη χρονιά που έρχεται:
“Συμφωνώ πως η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, κάτι που φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όμως όπως είπα, ως ομάδα θα πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε βήμα, βήμα, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ