ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Θα φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υποστήριξε πως όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δήλωσε αισιόδοξος για τις προοπτικές της ομάδας.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έβγαλε αισιοδοξία στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Λαρισαίος στόπερ τόνισε ότι έχει συναντήσει εξαιρετικό κλίμα στο Τριφύλλι και φάνηκε σίγουρος για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ακόμα, θυμήθηκε την καλή του εμφάνιση εναντίον του Σισέ το 2009 και δεν φοβάται το γεγονός ότι προέρχεται από την ΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θέλουμε να μας πεις τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό;

«Οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Βλέπω ότι τα παιδιά μεταξύ τους έχουν χτίσει μία πολύ δυνατή σχέση. Υπάρχει ο όρος ομάδα μέσα στο σύνολο και για μένα, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είναι όπως τα περίμενα, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Δεν είναι όπως νομίζει ο κόσμος ή όπως τα γράφουν προς τα έξω. Καμία σχέση. Ο Παναθηναϊκός δείχνει εσωτερικά ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και θεωρώ ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε με τον προπονητή, θα τον φέρουμε εκεί που αξίζει».

Αυτές τις ημέρες σε έχουμε δει δεξιό και αριστερό μπακ. Εάν απαιτηθεί η ανάγκη, μπορείς να καλύψεις τις θέσεις;

«Ασφαλώς. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Όταν και όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να ανταπεξέρθω. Το σημαντικό είναι να βάζουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα και να προχωράμε».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την ομάδα και σε προσωπικό επίπεδο;

«Έχω υψηλές προσδοκίες. Είμαστε στον Παναθηναϊκό, πρέπει να στοχεύουμε στην υψηλότερη θέση. Για αυτό είμαστε εδώ και παλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ποιος είναι ο λόγος που αποφάσισες να αποχωρήσεις από την ΑΕΚ και να επιλέξεις τον Παναθηναϊκό;

«Το πλήρωμα του χρόνου είχε έρθει στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε όλοι τι κύρος έχει σαν ομάδα, τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω το 100%».

Πριν από μερικά χρόνια, είχες κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Σισέ, σε ένα Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-1 στο ΟΑΚΑ. Τότε, σου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα φόραγες τα πράσινα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο που όλα σου έρχονται μπροστά σου. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ ευτυχής στιγμή για μένα και θα κοιτάξω να την απολαύσω».

Σε φρέναρε η προοπτική να πας από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό;

«Όχι, δεν φοβήθηκα κάτι για αυτή την αλλαγή. Δεν με φρέναρε κάτι. Ίσα-ίσα, που ήμουν χαρούμενος που εμφανίστηκε αυτή η προοπτική στην καριέρα μου. Θα κοιτάξω να απολαύσω τις στιγμές που είμαι στον Παναθηναϊκό και θα δώσω όλο μου τον εαυτό».

Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον οποίο συνεργάστηκες στη Λάρισα, ήταν ένα έξτρα κίνητρο;

«Ασφαλώς. Είναι σημαντική η παρουσία του. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, το ξέρουμε όλοι και το έχει αποδείξει. Από τον καθένα μας μπορεί να βγάλει το 100% και να βοηθήσουμε την ομάδα. Ήταν ένας έξτρα λόγος για να έρθω, δεν σας το κρύβω».

Από το εξωτερικό υπήρξε ενδιαφέρον;

«Κάτι υπήρχε, αλλά η φανέλα και το κύρος του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που σε κάνουν να μην σκέφτεσαι πολλά».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει φέτος πράγματα που κανένας δεν τα περιμένει;

«Θεωρώ πως έχει όλα τα φόντα. Από τις πρώτες μέρες βλέπω ότι υπάρχει μία πολύ δυνατή σχέση των παιδιών μέσα στα αποδυτήρια. Πιστεύω ότι αυτό θα βγει στο γήπεδο. Μαζί με τον προπονητή, θα δείξουμε ότι είμαστε ένα σύνολο δυνατό, που παλεύει ο ένας για τον άλλο και πάνω απ’ όλα, που παλεύει για την ομάδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ