ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος ή Οικονόμου δίπλα στον Κουρμπέλη

Κολοβέτσιος ή Οικονόμου δίπλα στον Κουρμπέλη

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του αρχικού σχήματος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1/4, 19:30).

Μία μόνο εκκρεμότητα υπάρχει για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τουλάχιστον με βάση όσα έχει δείξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις προπονήσεις. Καταρχάς, ο 50χρονος προπονητής έχει αποφασίσει να διατηρήσει το 4-2-3-1, αφού η λειτουργία του τον άφησε ικανοποιημένο στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης θα κρατήσει τον Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας και θα επιλέξει τον παρτενέρ του ανάμεσα στους Κολοβέτσιο και Οικονόμου, με επικρατέστερο τον πρώτο. Κατά τ' άλλα, ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία και οι Γιόχανσον και Ινσούα θα αγωνιστούν στο δεξιό και στο αριστερό άκρο, αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κάτσε και Τζανδάρης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Κουλιμπαλί θα παίξει στο δεξιό "φτερό" και ο Λουντ στο αριστερό. Ο Μουνιέ θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Δώνης θα τοποθετηθεί στην κορυφή.

Λογικά, οι Μολίνς, Μυστακίδης και Λουτσιάνο θα μείνουν στον πάγκο, αφού δεν μπορούν να βγάλουν ολόκληρο 90λεπτο και αν πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Πάντως, αυτή τη φορά ο Ουζουνίδης θα έχει επιλογές από τον πάγκο, προκειμένου να παρέμβει στην εξέλιξη του ματς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ